Brath Accelerator

Sitter du på en affärsidé som kommer slå stort? Har du ett företag som kämpat något år men inte riktigt vill flyga? Skulle du behöva en hjälpande hand för att få allt att ta fart?

Brath Accelerator är en privatägd accelerator som hjälper företag få en språngbräda online. Vi investerar i ditt företag i form av marknadsföring, coaching och mentorskap under 1 år.

 

 Det här får du i Brath Accelerator:

  • En personlig coach med passande erfarenhet
  • Utbildningar som gör dig till en bättre företagare
  • Sökmotoroptimering till ett värde av 10.000 – 20.000 kr per månad
  • En kontorsplats inklusive dator, skrivare, kaffe, m.m.
  • Möjlighet att sitta i en dynamisk miljö med andra som också arbetar framåt

 

Vad är syftet?

Brath Accelerator har två syften. Det första är att ge det lokala näringslivet en skjuts framåt. Vi vill skapa en levande och hungrig arbetsplats för företagare som vill lyckas. En plats där man hjälper varandra framåt och skapar möjligheter åt sig själva och åt varandra.

Det andra syftet är att växa och tjäna pengar. I utbyte mot det vi skjuter in i de företag vi väljer att investera i vill vi ha 12% av företaget. Det är det som gör det möjligt att driva en accelerator i privat regi och det är det enda sättet acceleratorn kan växa.

 

Vad krävs för att vi ska välja att investera i ditt företag?

Vi har ett antal kriterier som du behöver leva upp till för att en investering ska vara möjlig.

 

1. Aktiebolag

Det är omöjligt för oss att investera i något annat än aktiebolag. Under särskilda förutsättningar kan vi göra undantag och investera i ett företag som snabbt kan omvandlas till aktiebolag eller aktiebolag som håller på att bildas.

2. Skalbarhet

Företaget måste ha god möjlighet att växa utan att kostnaderna följer med tillväxten. Företaget behöver kunna nå accelererande intäkter utan att öka till exempel personalstyrka.

3. Online

Huvudparten av företagets försäljning måste ske på nätet alternativt måste riktningen i företaget vara att huvudparten ska ske på nätet i framtiden.

4. Helhjärtat

För att vi ska kunna investera i ditt företag måste du också göra det. Vi kräver at det är en helhjärtad satsning även från din sida. Det innebär att vi helst ser att du arbetar (minst) heltid med ditt företag.

5. På plats

För att vi ska kunna investera behöver du finnas på plats i vår accelerator. Företag växer av att vara nära andra, det ger också “arbetskamrater” vilket är viktigt.

Vad vill vi ha av dig?

Förutom att du vill satsa helhjärtat på ditt företagande behöver du alltså finnas på plats under det år acceleratorn investerar i ditt företag. Genom att arbeta nära andra företagare utvecklas företaget snabbare, man har nytta av varandra. All utbildning, coaching, mentor och övrig verksamhet ingår i investeringen men för lokalen behöver du betala en hyra. Kostnaden för en kontorsplats på Brath Accelerator är 2.000 kr per mån.

Om du har det här och är beredd att satsa vill vi så snart som möjligt ha en så tydlig beskrivning som möjligt av ditt företag och så kör vi därifrån!

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

 

Mer information

 

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.


    Eller ring oss på 020-10 00 08