Brath Distanshandel – utveckling av Ehandel

Brath Distanshandel är ett helägt dotterbolag till Brath AB. Företaget äger, driver och utvecklar butiker på nätet. 

Huvudkontor för Brath Distanshandel finns på det vanliga kontoret på Lasarettsgatan 12 i Örnsköldsvik men lager och mindre kontor finns på Tegelbruksvägen 10 i Arnäsvall (utanför Örnsköldsvik).

Brath Distanshandel har idag 4 butiker i portföljen.

Gardenhome.se

Gardenhome är en trädgårdsbutik med allt vad det innebär. Från fröer till eldfat som fraktas på pall säljs. I skrivande stund finns ungefär 3600 produkter i sortimentet. Besök Gardenhome.

Postkakan

Postkakan är en av Sveriges äldsta webbshoppar och utan tvekan en av de äldsta där man skickar matvaror. Postkakan består av ett konditori i lilla Husum utanför Örnsköldsvik där man bakar och skickar tårtor till hela världen. Besök Postkakan.

Doftljusbutiken

Doftljusbutiken är precis som namnet antyder en butik för doftljus. Brath Distanshandel förvärvade Doftljusbutiken tillsammans med Gardenhome.se och samkör idag både lager och butikslösning för båda. Doftljusbutiken för bland annat Yankee Candle och Woodwick som är de största märkena inom doftljus. Besök Doftljusbutiken.

Choklad.se

Choklad.se är Braths satsning på choklad. Butiken är i skrivande stund ännu inte live men arbetet pågår för fullt för att få upp en fullskalig chokladbutik online. Besök Choklad.se.

Brath Distanshandel AB är ett helägt dotterbolag till M Brath AB. Organisationsnummer är 556980-9667 och huvudkontor finns på samma plats som för moderbolaget. Brath Distanshandel äger i sin tur Ehandel i Norr AB (559025-4917) där butikerna Gardenhome.se och Doftljusbutiken finns. För kontakt med någon av butikerna hänvisar vi till respektive butik. För andra frågor kontakta oss gärna på info@brath.se.

Målsättningen är att växa inom ehandel i en stabil takt, låta butikerna bli större och fler i ett hälsosamt tempo. Förutom att vi naturligtvis gillar att driva ehandel finns det dessutom andra vinster för företaget. Brath AB har alltid varit starkt sammanlänkat med ehandel och många av våra kunder är ehandlare. Det är därför riktigt bra för oss att själva utvecklas mer inom ehandelns alla områden, vi lär oss lite mer om oss själva och därmed våra kunder, något som alltid är bra.

Billigtmakeup.se

Billigtmakeup.se är det senaste tillskottet i vår Distanshandel, idén är att driva lönsam trafik inom segmentet smink, ett av de stora och snabbt växande segmenten online. Sajten är helt byggd inhouse och är ett långsiktigt projekt.