Blogg & Insikter

Därför är det så roligt att jobba

KlösträdVi är fortfarande ganska små, vi är åtta anställda idag, och vi har inte så ruskigt många kunder. Vad vi däremot har är en nära relation med våra kunder. Jag skulle vilja passa på och berätta om en överraskning jag fick så förstår du.

I förrgår, när jag var på väg till flyget för en snabb resa till en workshop i Stockholm ringde posten. Det skulle tydligen levereras en pall med lastbil till mig. De levererade till kontoret och det som dykt upp var det här klösträdet. Det var alltså Katrin Lundgren på Kodmyran som skickat. Vi arbetar med Kodmyrans webbshop men Katrin driver också Swecat och vet förstås att jag har en bortskämd katt.

Våra kunder betyder oerhört mycket för oss, inte bara Katrin och Kodmyran. Det är våra kunder som gör det möjligt att arbeta med något vi älskar, det är våra kunder som gör att vi kan växa, anställa och ge andra människor i staden en chans. Det är våra kunder som är vårt företag, utan er vore vi inget. Tack Katrin och ni andra, ni vet vilka ni är och hur mycket vi tycker om er.

 

Magnus Bråth

Marknadschef & Grundare

Magnus är en av världens främsta sökmotorspecialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB. Läs mer om Magnus Bråth.

Magnus Bråths profilsida