En skriande efterfrågan

Senast jag var med och startade ett företag inom sökmotoroptimering kände vi ett behov från företagare runt oss, de vill köpa tjänster av oss. Det är inget jämfört med vad vi upplever nu, det finns ett vrål av behov av vad vi säljer.

Sökmotoroptimering är väldigt bra för den som vill sälja något på nätet, produkter eller tjänster, lokalt, nationellt eller internationellt. Det har det varit hela tiden, från den första dagen då jag startade min första satsning på att synas i sökresultaten har det varit väldigt lönsamt. Idag har alla fattat det.

Vad det beror på?

Det är inte helt lätt för mig att säga vad den anstormning av kunder vi ser beror på. Som nämnt innan är jag övertygad om att företagsledare och marknadschefer på allvar fått upp ögonen för sökmotoroptimering. Det kan förstås också bero på att vi har ett väldigt starkt namn, det är många som litar på oss och kanske under en längre tid haft viljan att göra affärer med oss.

Går det för lätt?

Mina högsta personliga rädslor slår alltid till i sådana här lägen, är det så att det faktiskt går för lätt? Att jag missat något? Eller, är det helt enkelt så att vi dök upp med exakt rätt produkt vid exakt rätt tillfälle?

 

Något som verkligen verkar fungera är vår Prova På-tjänst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *