Hur viktigt är Sökmotoroptimering för oss?

Det råder väl ingen tvekan om att Sökmotoroptimering är en viktig del i ett företag startat av Sökmotoroptimerare. Vi tänkte att vi skulle beskriva hur viktigt det är för vår affär, det kan säkert vara intressant att läsa.

Sökmotoroptimering är idag vår allra främsta kanal för att skapa leads. Visst är de portaler och guider vi sätter upp själva kärnan i verksamheten men sökmotoroptimeringen är metoden för framgång. Idag kommer 95% av alla våra leads från organisk trafik i sökmotorer och det är den överlägset mest lönsamma kanalen.

PPC fungerar liknande som sökmotoroptimering för företag som arbetar med leadsgenerering men marginalerna blir så små att det är mycket sämre lönsamhet. Utan sökmotoroptimering skulle Brath inte finnas.

Brath arbetar idag både med egna sajter och en lång rad kunder. Meningen från början var aldrig att företaget skulle vara en SEO-byrå men efterfrågan blev snabbt stor. Vår kompetens var något som relativt många var beredda att betala för. En stor kund gjorde att vi direkt ställde om för att kunna arbeta med kunder.

Fundera över det en stund för ditt eget företag, för du ut maximalt från sökmotorer eller har du bara skrapat på ytan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *