Brath söker Säljare i Örnsköldsvik

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.


  Eller ring oss på 020-10 00 08

  Vi vill hitta dig som vill sälja branschens starkaste SEO och SEM. Brath är ledande inom digital marknadsföring och vi vill hjälpa fler företag synas i sökmotorer. Vi söker därför dig med säljerfarenhet som vill vara med och växa.

  Vår försäljning har alltid varit baserad på det förtroende våra kunder har för oss. Via rekommendationer och egna kanaler har vi alltid sålt bra. Förhoppningen är att vi ska kunna nå ut med våra spjutspets-produkter utanför kretsarna som redan känner till oss. Vi hoppas att det är något som taggar dig.

  Till att börja med kommer du assistera vår VD vid försäljning för att därefter driva egna processer. Från att ta första kontakten till att få signatur på pappret. Det är viktigt att du delar vår bild om långsiktig och förtroendebyggande försäljning för att det ska gå bra.

  Personliga egenskaper

  • Självgående och målinriktad
  • Professionell lagspelare
  • Långsiktig

  Erfarenhet

  • Ett antal års erfarenhet av försäljning  gärna inom digital media
  • Gärna grundläggande kunskap om onlinemarknadsföring

  Vi erbjuder fast lön plus provision med stor potential för den som tycker om att gasa på.

  Skicka CV och personligt brev till job@brath.se, ange Säljare Örnsköldsvik som ämne. Mer om vår rekryteringsprocess och andra lediga jobb här…