Nu letar vi 4 specialister i Stockholm

Gör det du älskar

Brath växer snabbt. Så snabbt att vi behöver 4 nya konsulter i Stockholm. Vårt kontor på Mäster Samuelsgatan har idag 2 personer på plats och det finns ett antal stolar som behöver fyllas. Helst av dig som är riktigt vass på SEO och som vill jobba med större projekt i segment med hög konkurrens. 

Specialist

Just nu söker vi SEO-konsulter för att arbeta nära med en eller några av våra större kunder. Du behöver ha goda kunskaper inom SEO och främst on site. Du behöver vara analytiskt lagd och behärska de verktyg som är de mest användbara inom sökmotoroptimering.

Du kommer arbeta direkt under vår Head of SEO, Aaron Axelsson, vilket såklart betyder att du kommer ha möjlighet att utvecklas ordentligt som sökmotoroptimerare. Du kommer jobba i första hand i stora SEO-projekt med stora budgetar och stor avkastning. Vi ser helst att du redan har gott om erfarenhet men det finns möjligheter att inom Brath gå från en ganska bra sökmotoroptimerare till en riktigt bra om du är en person som har den viljan.

Om du behärskar något annat Nordiskt språk är det ett extra plus.

Eller junior

Vi söker också aktivt efter dig som är någorlunda färsk inom sökmotoroptimering och vill satsa ordentligt på en karriär i branschen. Du har gärna en examen från något universitet eller en relevant utbildning av något annat slag. Det viktigaste är att du är hungrig, har en god förståelse för hur internet fungerar och är beredd att lära dig, fort.

Om du behärskar något annat Nordiskt språk är det ett extra plus.

Oavsett

Oavsett vilken position som intresserar dig så är Brath ett av de företag i Sverige med bäst villkor för anställda. Våra 6 timmars arbetsdagar är inte allt, de är bara ett symptom på att vi bryr oss. Hör av dig med CV och löneanspråk på job@brath.se

 

Fler lediga jobb hos Brath.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *