Boka en föreläsning om digital marknadsföring med Oskar Alm

Behöver ni lära er eller fördjupa kunskaperna inom digital marknadsföring, SEO eller SEM? Brath har en ny utbildningsansvarig som arbetar 100% med att utbilda inom området. Oskar Alm har 14 års erfarenhet inom sökmarknadsföring och ni kan boka honom för ett frukost- eller lunchseminarium.

Förståelsen för den digitala köpresan är grunden för effektiv digital marknadsföring. För att lyckas med den krävs både tid och kunskap. Seminariet är till för dig som vill förstå kundens köpresa på nätet och få större kunskap om digitala tjänster, verktyg och kanaler. Då vi vet hur tjänster och tekniker kan utnyttjas så får du grepp om hur du kan arbeta effektivare med din digitala marknadsföring.

Är du del av en marknadsförening, företagarnätverk eller näringslivsorganisation? Kontakta oss (på utbildning@brath.se) om ni vill att Oskar kommer ut till er och håller ett inspirationsseminarium om möjligheterna med att arbeta med sin webbplats för att öka affärerna via Google.

Om Oskar Alm

Oskar Alm

Oskar Alm arbetar som föreläsare och utbildare på Brath . Med över 14 års erfarenhet är Oskar en uppskattad och erfaren utbildare inom SEO och digital marknadsföring. Han har genomfört över 250 seminarier runt om i norden där han har gett företagare bättre kunskap om hur de kan arbeta smartare och lönsammare med sin digitala marknadsföring.

Sagt om tidigare seminarier

”Hoppas att du var riktigt nöjd med morgonen. Du var verkligen helt fantastisk.” Mikaela Morberg MIG

”Hej, tack för en superföreläsning på MIG i dag!” Sara Asplund PLAYipp

”Vill bara berömma dig för en fantastiskt bra föreläsning! Det är sällsynt med riktigt bra frukostseminarier, ofta kan det bli ganska luddigt i min mening…

Men, jag gick därifrån med fullskrivet block och många nya idéer – stort TACK för det” Malin Målaskog