Blogg & Insikter

Prata med oss på Facebook

För tretton eller fjorton år sedan var frågan om någon var aktiv på Facebook aktuell. Det hade skett en explosion av användare i Sverige, jag har själv varit ”aktiv” sedan 2007. Nu är Facebook långt från det senaste och trenden talar för att en del faktiskt lämnar Facebook. Om du, å andra sidan, är en av de många som är kvar vill vi vara vänner.

Senare generationer återfinns definitivt inte främst på Facebook och Instagram, som kom som den naturliga ersättaren för alla som inte ville vara på samma plattform som sina föräldrar, har också åldrats. Situationen i världen idag har, precis som på många andra håll, förändrat hur vi använder sociala medier (Svenskarna och Internet). Till exempel ökar antalet äldre som använder Instagram. Trots detta verkar Facebook, som tidigare varit den garanterade mittpunkten, ha motvind och det finns en trend att lämna Facebook.

Brath finns kvar däremot

Vi finns däremot kvar på Facebook i full kraft och lägger faktiskt mer energi än någonsin på vår Facebook-sida, med en storsatsning i höst. Det kommer finnas en hel del innehåll där som kanske inte kommer att dyka upp på bloggen och det är dessutom mycket lättare att faktiskt prata med varandra. Därför vill jag bjuda in dig, ta en titt på vår sida och om du gillar vad du ser, gilla sidan.

 

Magnus Bråth

Marknadschef & Grundare

Magnus är en av världens främsta sökmotorspecialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB. Läs mer om Magnus Bråth.

Magnus Bråths profilsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *