Blogg & Insikter

Värme till jul – Hoppets Stjärnas projekt i Rumänien

Brath gör SEO i Stockholm Vid juletider så är det fint att inte bara tänka på julmat och julklappar, utan också att tänka på de som inte har det lika bra som oss. Det kan vara personer i vår direkta närhet eller människor som bor långt, långt bort.

Vi på Brath AB tycker att företag ska ta ställning och göra sånt som är bra. Men det gäller inte bara företag utan även privatpersoner. Världen blir en mycket bättre och finare plats om vi bryr oss om våra medmänniskor och om vi väljer att göra något, litet som stort, för att göra skillnad för någon eller några.

Värme till jul – Hoppets Stjärnas projekt i Rumänien

Under december så har vi på vårt företag valt att skänka pengar till ett projekt som Örnsköldsviks Allehanda, Tidningen Ångermanland, allehanda.se tillsammans Hoppets Stjärna har i Rumänien: ”Värme till jul”. Projektet går ut på att hjälpa Romska familjer i byn Valea Seaca med ved så att de klarar av den hårda och kalla vintern. 33.800 kr är summan som vi på företaget samlat ihop. Vi gjorde en deal med personalen, att företaget matchar den summa som personalen väljer att skänka, så hälften skänker vi privat och hälften skänker företaget.

Gör något du också

Vi uppmanar nu fler företag och privatpersoner att göra något gott, och då menar vi inte knäck och pepparkakor, utan något som gör skillnad för någon. Gör något som värmer i vintermörkret, något som värmer någons hjärta eller något som värmer en familjs hus en hel vinter.

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens främsta sökmotorspecialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB. Läs mer om Magnus Bråth.

Magnus Bråths profilsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *