Vi söker avdelningschef till kontoret i Örnsköldsvik

Brath har vuxit så pass fort att en av våra avdelningar i Örnsköldsvik behöver en ny avdelningschef. Har du erfarenhet av ledande befattningar och är intresserad av ett av Öviks allra mest omtalade företag?

Vår produktionsavdelning som arbetar med att publicera text och bild på våra egna och andra sajter behöver en ny avdelningschef. Avdelningen består i skrivande stund av 6 personer som i huvudsak arbetar med att skriva och publicera texter som fungerar som stöd vid den sökmotoroptimering som företaget gör.

Brath är ett snabbväxande Öviksföretag med huvudkontor på Lasarettsgatan i Örnsköldsvik och ett kontor på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Sedan januari i år har vi skrivit 8 nya anställningsavtal.

Vad gör en avdelningschef hos Brath

Som chef för produktionsavdelningen rapporterar du direkt till vår VD Maria. Du har personal- och produktionsansvar. Här ingår allt från planering av semester till lönesamtal och att försäkra sig om att våra servrar fungerar som de ska (det finns gott om tekniskt kunnig personal som stöd).

Vi vill att du

  • Har tidigare erfarenhet av att leda arbete
  • Kan få andra att prestera bättre
  • Är prestigelös
  • Kan hantera Excel eller Google Sheets

Hör av dig till oss

Låter det som att det skulle kunna vara något för dig? Hör av dig till job@brath.se med CV och personligt brev så hör vi av oss. Ange ämnet Avdelningschef.

Fler lediga jobb hos Brath.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *