Nyhetsbrevet som lyfter din onlinemarknadsföring
Augusti 2017
Nu finns vi i Göteborg

Från och med första september finns Brath i Göteborg, närmare bestämt Partille. Den första köpte vi nämligen SEO- och SEM-byrån Teveo. Teveo har 5 medarbetare som finns på plats i Partille och hjälper kunder med SEO, SEM och Facebookannonsering.

Teveo kommer att ett lokalkontor för Brath fullt ut och det innebär att det är lite lättare att träffa oss om du råkar finnas på den sidan av landet. 

Här skriver vi själva om köpet.

" Brath slukar Teveo"

Breakit: Öviksföretaget Brath, som specialiserar sig på sökmotoroptimering, köper upp konkurrenten Teveo. "Vi vill bli större och då är det här ett bra sätt", säger grundaren Magnus Bråth.

Läs artikeln här.


Det går bra för Nordicbox

Simon Suontausta intervjuas av E-handel.se då försäljningen skjutit i höjden. En del i det är samarbetet med Brath enligt Simon. Målet var sex miljoner för i år, men vi nådde fyra miljoner redan under Q2, så vi kommer att komma över sex miljoner för helåret för nu kommer hösten med Halloween, Black Friday och hela julhandeln, säger Simon Suontausta, VD på Nordicbox, till Ehandel.se.

 Läs artikeln här.


Du har väl inte missat det bästa från

vår blogg den här månaden?

 


Brath erbjuder översättning

Att nå ut i andra länder med sin verksamhet kan vara ett stort problem. En av de delar som måste klaffa är att översättningen ska vara lika väl optimerad som din hemma-sajt. Därför har kan Brath hjälpa dig hitta rätt översättning.

 


5 tecken på att du har en teknikskuld?


Sajter som varit aktiva under en längre tid har ofta en teknikskuld att betala innan de kan ranka bra i sökmotorer. Ofta handlar det om arv sedan tidigare och det kan vara svårt för en ny webmaster att faktiskt veta.
 
Copyright © 2017 M Brath AB, All rights reserved.

Kontakta oss:
info@brath.se 
020-10 00 08