Blogg & Insikter

Vi köper Teveo – öppnar kontor i Göteborg

Brath är ett företag som vill växa. Vi vet att vi har en bra modell och att vi kan de tjänster vi tillhandahåller. Nu är det dags att ta steget till Göteborg. Därför köper vi Teveo.

Teveo är en byrå i Göteborg som tillhandahåller SEO, Adwords och Facebook-annonsering. Det ligger ganska nära vad vi gör alltså. Idag är man fem personer som alla vill vara del av något större, för dem passade Brath perfekt.

Göteborgsbyrån är redan sedan tidigare relativt välkända i branschen, de är partner hos Google, Textalk och ett antal andra namnkunniga företag. Detta för att man satsat på att vara skicklig på hantverket inom digital marknadsföring. Du som följt den här bloggen vet förstås att det är det sätt vi föredrar att arbete. Därför ser vi framför oss att Teveo kommer passa perfekt ihop med Brath.

Vi öppnar kontor i Göteborg

Det här köpet innebär att vi öppnar ett lokalt kontor i Göteborg. Båda grundarna Andreas och Christian kommer tillsammans med personalen (Nicholas, Kasper och Fabian) finnas kvar och fortsätta det arbete de gjort sedan tidigare. Skillnaden är att det nu blir med lite mer uppbackning i form av Braths starkare resurser.

Vi är övertygade om att våra befintliga kunder i Göteborg kommer uppskatta det här, likväl som Teveos kunder. Det kommer egentligen inte innebära så stor skillnad utåt, förutom ännu starkare leverans.

Om du är en av våra kunder, eller om du funderat på det, och du finns i Göteborg så får du nu lite närmare till en specialist. Ofta är det bra att träffas ansikte mot ansikte och då är det förstås skönt att inte ha en konsult som är totalt uttröttad efter en lång resa, eller att bara sladda in på kontoret för att gå igenom en on page.

Magnus reflexioner

Om jag ska få fundera lite öppet så är köpet av Teveo en bra start. Vi sitter en bit upp i Sverige och även med ett Stockholmskontor har det varit svårt att nå hela vägen i södra delarna av landet, särskilt på Västkusten faktiskt. Det kan vara så att man i trakterna i och kring Göteborg uppskattar närhet på samma sätt som här uppe, man handlar gärna lokalt. Om så är fallet borde en helt ny dörr öppnas för Brath och det är väldigt passande i tid då vi har satt aggressiva planer för tillväxt de närmaste tre åren.

Under de senaste två åren har vi lagt ett stort fokus på stabiliteten och själva ryggraden i vår leverans. Vi har investerat en hel del pengar i att bygga system och processer som förbättrar kvaliteten i det dagliga arbetet. Vi har kommit långt med det och är redo att växa, ni kommer att få läsa mer om det i min offentliga årsredovisning här på bloggen. Nu är det alltså dags att växa istället och det kommer att märkas, Teveo-köpet är en bra start.

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida

29 augusti, 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *