Våra tjänster

Brath är en specialistbyrå. Det betyder att vi till skillnad från dem som helst vill vara fullservice i första hand fokuserar på att vara riktigt bra på det vi gör. Vi vill att allt det vi levererar är av absoluta toppklass.

Sökmotoroptimering

seo_arbeteBrath erbjuder SEO i absoluta toppklass. Grundaren Magnus Bråth har fått utmärkelsen Bäst i Branschen (2013) i en branschundersökning publicerad i ÖA. Aaron Axelsson som är Head of SEO på Brath fick i samma undersökning också ett omnämnande. Vi tar sökmotoroptimering på brinnande allvar och är stolta över de resultat vi levererar till våra kunder. Läs mer om vår sökmotoroptimering.

Adwords

seo_analysVi hjälper er driva ordentligt med lönsam trafik till er sajt med hjälp av Googles annonssystem. Det handlar om en investering som snabbt och enkelt går att räkna hem då det är möjligt att spåra ända ner till enskilda köp.  Kontakta oss för hjälp med Adwords.

Content och Översättning

Nu kan Brath med hjälp av partners erbjuda sökmotoroptimerat innehåll och översättningar till din sajt eller webbshop. Alla nordiska språk och några fler erbjuds till en rimlig peng. Kontakta oss för hjälp med översättning eller text.

 

Brath finns nära dig

Brath finns idag på tre platser i Sverige. Örnsköldsvik, Stockholm och Göteborg. Det innebär att vi ofta finns nära dig och vi är beredda, till skillnad från många företag i branschen, att sitta ner och träffa dig för att reda ut vad du behöver av oss.

 

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.


    Eller ring oss på 020-10 00 08