SEO med Sveriges starkaste byrå

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.

  Jag vill ha hjälp med

  Eller ring oss på 020-10 00 08

  Genom att synas högt i de organiska sökresultaten kommer du kunna driva intresserade kunder till din sajt på ett kostnadseffektivt och långsiktigt sätt. 

  Våra specialister finns här för att hjälpa dig! I mer än femton år har våra seniorer löst de svåraste knutarna inom SEO. Använd formuläret till höger så kontaktar vi dig inom 24 timmar för att ta reda på vad som hindrar just din sajt från att synas.

  Några vi hjälper med SEO

  Vi är övertygade om att om du hade 100% koll på sökmotoroptimering, om du visste hur varenda byrå fungerade och om du själv kunde SEO utan och innan. Då skulle du välja oss. Vi har idag strax över 300 kunder som vi hjälper synas i sökmotorer. Här är några exempel.

  GO Sport Travel - Kund sökmotoroptimering nordfonster_logo AMAS - Kund sökmotoroptimering Head Agent

  Sagt om oss

  Bisnode AB är ett ledande europeiskt data och analys företag med verksamhet i 19 länder. Vi har samarbetat med Brath sedan 2018 och har mycket stor hjälp av samarbetet för optimeringen av våra siter, både tekniskt och sökordsmässigt. Effektivt och prestigelöst samarbete med kunniga och professionella individer till ett konkurrenskraftigt pris.
  DANIEL NYBERG, GROUP MARKETING TECHNOLOGIST
  Vi är supernöjda med det samarbete vi har med Brath. De har hjälpt oss att bli mer synliga för våra kunder och kandidater på ett effektivt och resultatfokuserat sätt. De är behjälpliga och skräddarsyr lösningar utifrån vårt unika behov. De levererar med en hög servicegrad och en ”inga problem”mentalitet. Vi rekommenderar dem varmt!
  Head Agent teamet
  Nordfönster har samarbetat med Brath i snart två år. Vi är supernöjda med den hjälp vi fått att snabbt komma högst upp i rankingen på dom sökord vi såg som viktiga för vår bransch. Att vi haft samma kontaktperson hela tiden ser vi som en stark fördel. Dialogen är alltid professionell och lättsam vilket skapar en bra relation. Vi rekommenderar gärna Brath vidare.
  Daniel Näslund, VD Nordfönster
  Vi har uppnått kanonresultat och fått all den hjälp vi behövt löpande. Under åren har vi jobbat med flera byråer som levererar samma tjänst men med Brath har vi fått så mycket som vi tidigare saknat, expertis och god planering tillsammans som gjort att vi uppnått våra mål snabbt och smidigt.
  Donnie Senkal, CEO Poze International AB
  Vi är mycket glada över samarbetet med Brath AB. De levererar en kvalitetslösning som passar vårt företag och strategi perfekt. För oss var det särskilt viktigt att vi kunde automatisera arbetet för att nå effektivare resultat och vi kan verkligen säga att bolaget har överträffat våra förväntningar här. Ett stort tack till all personal på Brath AB för era insatser och hjälp.
  Jonas Cederholm, Game Lounge Limited
  När erfarenhet räknas är bara det bästa gott nog”. Detta är varför våra kunder väljer oss på AMAS och anledningen till varför vi på AMAS väljer Brath AB som leverantör av sökmotoroptimering. Brath AB har levererat sina tjänster till oss på ett både anpassat och kostnadseffektivt sätt med hög kvalité. Att dessutom ha tillgång till en partner som snabbt svarar på frågor och ger goda råd är betryggande.
  Fredrik Eriksson, AMAS
  Magnus är en mycket eftersökt expert på sökmotoroptimering. Som Director of Betfair Poker valde jag snabbt Magnus tjänster för rekommendationer för våra sajter. Inte bara erbjöd han extraordinära färdigheter och råd, det till väldigt humant pris. Jag har rekommenderat Magnus till andra kollegor i branschen och de har varit extremt nöjda.
  Bruce Stubbs, Director of Betfair Poker
  E-handel är inte krångligt – det handlar om att få in väldigt mycket trafik och därefter se till att leverera så bra som möjligt. Man kan vara hur duktig som helst, men det hjälps inte utan trafiken. I en rörig SEO-bransch menar jag att Brath ger tryggast resultat.
  Christoffer Tyrefors, Cykelkraft

  Vad erbjuder Brath inom SEO?

  SEO är en av de mest lönsamma kanalerna för marknadsföring, både för stora och små företag, som arbetar lokalt, nationellt eller internationellt. Genom att finnas där just i det läge en potentiell kund söker efter din eller liknande produkter ger sökmotoroptimering ett rejält försprång jämfört med andra kanaler. Att ha en förstaplats i ett viktigt sökresultat kan ge en stadig källa till intäkter. En annan aspekt av sökmotoroptimering är att om du är stark i ett sökresultat är du rimligtvis stark i flertalet andra närliggande sökresultat också.

  Vi på Brath har ett oerhört starkt team inom SEO (Bäst i Branschen enligt en undersökning bland svenska SEO-konsulter). Det gör att vi kan vara en spjutspets inom SEO i Sverige. Vi arbetar i första hand i tre steg när vi gör SEO:

  1. Onsite SEO – Genomgång av teknik, innehåll och sökordsanalys för sajten.
  2. Auktoritetsbygge – Långsiktigt arbete med att bygga upp sajtens auktoritet
  3. Uppföljning – SEO är iterativt, vi upprepar alla stegen om och om igen för att fortsätta klättra i resultaten och för att ta fler resultat.

   

  Många av de kunder som kommer till oss har sedan tidigare problem med sin SEO och då krävs en lite annan approach. Ibland kan ett tidigare eget arbete eller arbete gjort av en annan SEO-byrå vara ett problem för sajtens prestation. Här krävs en annan ingång i starten av sökmotoroptimeringen och vi på Brath har erfarenhet av att lösa riktigt svåra knutar.

  Varje nytt projekt hos Brath tilldelas en av våra erfarna SEO-konsulter som tillsammans har över 20 års erfarenhet av SEO på den svenska och internationella marknaden. 

  Läs mer om SEO

  Det finns mycket inom SEO du kan göra själv, men många små detaljer kan få långsiktiga konsekvenser. Att sätta rätt titel eller rubrik på en sida är något alla kan lära sig. Men hur det påverkar hela sajten och vad som händer om man ändrar alla rubriker är något annat. Om du vill veta att din SEO alltid går i rätt riktning behöver du erfarenhet. SEO fungerar ofta så, drar du i en tråd händer något på en annan plats på sajten – här hittar du vår specialitet. Vi arbetar dagligen med att ta komplexiteten som är SEO och omvandla det till en SEO-strategi med åtgärder som är lätta att förstå och genomföra.

  1. Hur arbetar man med SEO?
  2. Hur du snabbt optimerar en sida för sökordet
  3. SEO inom E-handel
  4. Vad är teknisk SEO?

  Brath finns nära dig

  Idag har vi kontor på två platser i Sverige – Örnsköldsvik och Stockholm. Det innebär att vi ofta finns nära dig och vi är beredda, till skillnad från många företag i branschen, att sitta ner och träffa dig för att reda ut vad du behöver av oss. Vi besöker dig bland annat i städer som Västerås, Uppsala, Eskilstuna Umeå, Sundsvall.