Örnsköldsvik – Huvudkontoret

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.

  Jag vill ha hjälp med

  Eller ring oss på 020-10 00 08

  I Örnsköldsvik har vi vårt huvudkontor, det är här du hittar grundare och VD och det är i Övik som Brath startade 2012. 

  Om du besöker oss i Örnsköldsvik så hittar du oss på Lasarettsgatan 12, det är en grå träbyggnad där vi har hela översta våningen. Här finns vår VD, Maria Bråth och Magnus Bråth som grundat Brath. Dessutom finns SEO-produktionsavdelningen här och de flesta av företagets projektledare.

  Varför Örnsköldsvik?

  Det finns en hel del fördelar med mindre orter som kanske inte pratas så mycket om i byråvärlden. En norrländsk stad som Örnsköldsvik har mycket att erbjuda i form av livskvalitet, något som naturligtvis gör att man blir en mer attraktiv arbetsgivare. Lokalt kan man dessutom kanske vara den enda arbetsgivaren inom segmentet vilket garanterar att man kan anställa de allra bästa.

  Vi vill också gärna tro att vi lägger mindre tid på att vara coola och mer tid på att leverera resultat. Våra powerpoints, de gånger vi faktiskt har några, är kanske inte lika slipade som våra branschkollegors men det beror på att vi la den tiden på att prestera hellre än att snacka. Det är väl den norrländska ådran i oss helt enkelt.