SEO-skolan – Gratis mail-utbildning

 
Sökmotoroptimering kan ofta bli komplext när konkurrensen ökar. För de allra flesta går det bra att komma långt med grundläggande kunskaper. Därför har vi skapat en mail-skola.

Mail-skolan består av 9 email som lär dig grunderna inom sökmotoroptimering. Du får utbildningen helt gratis genom att registrera dig i formuläret nedan. Du kommer få ett mail där du ska bekräfta att du vill prenumerera.


Lär dig få besökare från Google

Sökmotorer och framförallt Google är viktiga källor till besökare för de flesta som driver någon form av sajt. Med hjälp av vår SEO-skola kan du själv lära dig hur du får mer trafik från sökmotorer till din webbshop eller blogg.

Det här ingår i SEO-skolan

Skolan består av 9 st email som kommer med en veckas mellanrum från det att du registerat dig. Mailen innehåller följande:

  1. SEO-anpassa din Title
  2. Tips för SEO-vänliga rubriker
  3. Hur läser Google en sida- Text och bild
  4. Strukturera din sajt – steg för steg
  5. Vi lär dig allt om Google Search Console
  6. Hitta rätt ord & fraser genom en Sökordsanalys
  7. Varför är länkar viktigt och hur du arbetar med dem
  8. SEO-anpassa dina texter
  9. Felsökning och tålamod går hand i hand

Brath nyhetsbrev

Mailskolan är en del av Braths nyhetsbrev, genom att anmäla dig kommer du också att få vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet skickas en gång per månad och innehåller det senaste från SEO-branschen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och vi delar inte din email med någon annan.