Vilka är vi?

Linda Byström

Projektledare

Linda jobbar som projektledare och har lång erfarenhet som verksamhetskonsult och Key account manager inom IT branschen. Fritiden spenderas helst med familj och vänner, gärna över en god middag, men som oftast hittar man Linda i en idrottshall runt omkring Örnsköldsvik, ivrigt supportande någon av de två sönerna.

020 - 10 50 70

Kristoffer Dybeck

Projektledare

Kristoffer jobbar som projektledare och har tidigare arbetat som teamledare inom både försäljning och support, både för B2C och B2B. Han har dessutom en bakgrund i att driva egna företag och tycks alltid ha något projekt igång. För närvarande så kan man även återfinna honom som författare till sina egna serietidningar, eller varför inte som kommentator för STHLM Wrestling.

020-10 50 63

Evelin Abrahamsson

Projektledare

Evelin jobbar som projektledare och har tidigare arbetat som kundansvarig konsultchef på ett bemanningsföretag. På fritiden spenderar hon mycket tid i naturen med sin familj och kameran följer alltid med ut på tur.

020-10 50 72

Anne-Lii Alenius

Projektledare

Anne-Lii är Projektledare och skyddsombud. Anne-Lii har varit egenföretagare inom make up branschen i många år med uppdrag både i Sverige och utomlands. Innan hon började hos Brath arbetade hon som polis i yttre tjänst.

020-10 50 76

Annica Lindgren

Projektledare

Annica är projektledare. Annica har mångårig erfarenhet från försäljning och marknadsföring bland annat som säljchef. På fritiden kör hon gärna ett spinningpass eller renoverar i det ständiga förbättringsprojektet sommarstugan.

020-10 50 91

Caroline Halvarson

Key Account Manager

Caroline arbetar som Key Account Manager. Hon har de senaste 18 åren arbetat inom försäljning/projektledning och inom olika medier, digitala byråer, profilreklam och print. Caroline har bred kompetens inom marknadsföring, event planering och sälj. En Stockholmstjej med hjärta i skärgården. Intressen är familjen, tar gärna en semester med skidåkning lika väl som till soliga Thailand, eller stannar på landstället Singö för att cykla, simma, paddla och måla ägg under påsken. Sommaren vistas jag på Vitsgarn, Sveriges troligen bästa seglarskola. 

Oskar Alm

Föreläsare / Key Account Manager

Oskar jobbar som föreläsare och Key Account Manager. Han har de senaste 14 åren arbetat på flertalet digitala byråer och har lång erfarenhet av att föreläsa, ungefär 250 föreläsningar har han hunnit med runt om i Sverige men också i Norge och Danmark. Oskar har bred kompetens inom digital marknadsföring med spets inom SEO/SEM. Fritiden spenderas helst med familjen på skidsemester eller på Tele2 arena när Djurgården spelar.

Aaron Axelsson

Vice VD

Aaron Axelsson är Vice VD och Head of SEO på Brath, i sitt dagliga arbete leder han SEO-avdelningen. Med snart ett decennium som sökmotoroptimerare är Aaron en av de mest erfarna i branschen.

020-10 00 08

Martin Ek

SEO-analytiker

Martin är SEO-analytiker på Brath och har tidigare arbetat mest inom industri- och byggsektorn. Han har även hunnit med en karriär som professionell dataspelare, bland annat med spel för svenska landslaget och figurerat som expertkommentaror åt Dreamhack. På fritiden musicerar han gärna med vänner eller dricker en god whisky.

020-10 00 08

Stella Wannberg

Outreach-specialist

Stella har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning mot marknadsföring. Fotboll och ridsport ligger henne varmt om hjärtat och på fritiden tränar hon gärna eller umgås med vänner. Hon gillar att resa och möta nya människor och har läst en termin i Kalifornien.

020 - 10 00 08

Alexander Andersson

SEM-analytiker

Alexander kommer från möbelbranschen där han arbetade i ett företag med försäljning både på nätet och i butik. Efter att fått upp ögonen för näthandeln valde Alex att lära sig mer om ämnet och utbildade sig till E-Commerce Manager på IHM Business School.
På fritiden bjuder Alexander gärna över vänner på middag och spelar spel.

020-10 00 08

Anneli Diehl

SEM-Specialist

Anneli är SEM-Specialist på Brath i Stockholm. Hon har tidigare varit digital marknadskonsult och hjälpt sina kunder med strategi online, framför allt genom SEM. Hon har också spenderat mycket tid i Kalifornien, både på en social media-byrå och som student på college.

020-10 00 08

Petter Karlström

SEM-analytiker

Petter är SEM Analytiker på Stockholmskontoret. Han har en utbildning inom e-handel och digital marknadsföring och har tidigare jobbat med kundservice, inköp, marknadsföring och e-handel. På fritiden brinner han för teknik och basket, det sistnämnda är något han både utövar och tittar på. Favoritlaget är San Antonio – Spurs i den amerikanska basketligan NBA.

020-10 00 08

Karl Lindgren

SEM-Specialist

Karl är SEM-specialist på Stockholmskontoret. En statsvetare i grunden som kom till Brath efter en 5-årig sejour i Kina, där han bland annat arbetat med handelsfrämjande på svenska ambassaden i Peking och som SEM-manager och Skandinavienansvarig på ett kinesiskt e-handelbolag.

020-10 00 08

Markus Niilivirta

SEM-analytiker

Markus är SEM Analytiker på Brath. Han är utbildad på Hyper Island och har lång erfarenhet av marknadsföring, kommunikation och utveckling av tjänster på webben, bl.a. som projektledare.

020-10 00 08

Thommy Ottinger

Head of Paid media

Thommy är Head Of Paid Media och SEM-Specialist på Brath i Stockholm och har jobbat med SEM sedan 2004. Han har erfarenhet av allt från medelstora e-handlare till större internationella varumärken som Bosch, Siemens, Coca-Cola och Telenor.

020-10 00 08

Caroline Danielsson

SEO-tekniker

Caroline är examinerad Grafisk produktionsledare och har tidigare jobbat inom handel. På fritiden skriver hon egna böcker och läser mycket. Hon tycker också det är kul att snickra möbler eller att sträckse tv-serier en hel kväll.

020-10 00 08

Mikael Danielsson

SEO-tekniker

Mikael är SEO-tekniker på Brath. Han gillar att läsa och skriva, spela spel på egen hand eller med vänner, och sänker gärna ned lite tid i att läsa nyheter inom områden som astronomi, fysik och teknik.

020-10 00 08

Andreas Gustavsson

SEO-tekniker

Andreas är SEO-tekniker på Brath och har tidigare arbetat med webben bland annat som videoproducent och frilansande webbdesigner. På fritiden är han engagerad i föreningslivet både lokalt och på distriktsnivå och är intresserad av film och spelkultur.

020-10 00 08

Bengt Isaksson

SEO-tekniker

Bengt är SEO-tekniker på Brath. Bengt har tidigare jobbat som datortekniker och haft ansvaret för studiotekniken på Musikmakarna i Örnsköldsvik. Musik är ett av de stora intressen som Bengt har och driver en site med Westcoast/AOR influerad musik.

020-10 00 08

Magnus Bråth

Marknadschef & Grundare

Magnus är en av världens främsta sökmotorspecialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB. Läs mer om Magnus Bråth.

020-10 00 08

Maria Bråth

VD

Maria Bråth är VD på Brath. Läs mer om Maria, pressbild hittar du här.

020-10 50 77

Thorbjörn Häggström

Ekonomi och finans

Thorbjörn är en erfaren ekonom och revisor, som nu för tiden delar sin tid mellan att sköta ekonomin här på Brath och företaget han driver tillsammans med sin son. Dessutom bjuder han gärna på en ordvits eller två.

020-10 00 08