Vilka är vi?

Maria Bråth

VD

Maria Bråth är VD på Brath. Läs mer om Maria, pressbild hittar du här.

020-10 50 77

Magnus Bråth

Marknadschef & Grundare

Magnus är en av världens främsta sökmotorspecialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB. Läs mer om Magnus Bråth.

020-100008

Aaron Axelsson

Vice VD

Aaron Axelsson är Vice VD på Brath och delar sin tid mellan Projektledaravdelningen och SEO-avdelningen. Han har tidigare varit Head of SEO på Rock Intention Malta, Seniorkonsult på Web Guide Partner och Sökmotorkonsult på Pineberry.

020-10 00 08

Anne-Lii Alenius

Projektledare

Anne-Lii är Projektledare och skyddsombud. Anne-Lii har varit egenföretagare inom make up branschen i många år med uppdrag både i Sverige och utomlands. Innan hon började hos Brath arbetade hon som polis i yttre tjänst.

020-10 50 76

Martin Ek

SEO-tekniker

Martin är SEO-tekniker på Brath och har tidigare arbetat mest inom industri- och byggsektorn. Han har även hunnit med en karriär som professionell dataspelare, bland annat med spel för svenska landslaget och figurerat som expertkommentaror åt Dreamhack. På fritiden musicerar han gärna med vänner eller dricker en god whisky.

020-10 00 08

Thommy Ottinger

Head of Paid media

Thommy är SEM-Specialist på Brath i Stockholm och har jobbat med SEM sedan 2004. Han har erfarenhet av allt från medelstora e-handlare till större internationella varumärken som Bosch, Siemens, Coca-Cola och Telenor. Han har tidigare varit Senior konsult/specialist på IUM, Reprise Media, Relevant Traffic och iProspect.

020-100008

Karl Lindgren

SEM-Specialist

Karl är SEM-specialist på Stockholmskontoret. En statsvetare i grunden som kom till Brath efter en 5-årig sejour i Kina, där han bland annat arbetat med handelsfrämjande på svenska ambassaden i Peking och som SEM-manager och Skandinavienansvarig på ett kinesiskt e-handelbolag.

020 - 10 00 08

Anneli Bergqvist

SEM-Specialist

Anneli är SEM-Specialist på Brath i Stockholm. Hon har tidigare varit digital marknadskonsult på Helloy där hon hjälpte sina kunder med strategi online, framför allt genom SEM. Hon har också spenderat mycket tid i Kalifornien, både på en social media-byrå och som student på college.

020-10 00 08

Anna Nyrén Jonsson

CFO

Anna har tidigare byggt upp ett hotellbokningsföretag som precis som Brath AB skapat leads på nätet. Företaget är idag uppköpt och ingår i Brath AB. Anna arbetar idag aktivt i Brath med ekonomi och redovisning. När tiden finns är hon också aktiv i produktionen.

020-10 00 08

Bengt Isaksson

SEO-tekniker

Bengt är SEO-tekniker på Brath. Bengt har tidigare jobbat som datortekniker och haft ansvaret för studiotekniken på Musikmakarna i Örnsköldsvik. Musik är ett av de stora intressen som Bengt har och driver en site med Westcoast/AOR influerad musik.

020-10 00 08

Andreas Gustavsson

SEO-tekniker

Andreas är SEO-tekniker på Brath och har tidigare arbetat med webben bland annat som videoproducent och frilansande webbdesigner. På fritiden är han engagerad i föreningslivet både lokalt och på distriktsnivå och är intresserad av film och spelkultur.

020-10 00 08

Caroline Danielsson

SEO-tekniker

Caroline är examinerad Grafisk produktionsledare och har tidigare jobbat inom handel. På fritiden skriver hon egna böcker och läser mycket. Hon tycker också det är kul att snickra möbler eller att sträckse tv-serier en hel kväll.

020-10 00 08

Marianne Nordström

Projektledare

Marianne jobbar med e-handel och har hand om ett företag inom Brath AB, som heter Gardenhome, med inriktning på trädgårdsartiklar och inredning. På fritiden ägnar hon mycket tid åt familj och trädgård. Drömmen är att förvandla gräsmattan till en upplevelseträdgård. Även katten Tilda, som egentligen tror att hon är en hund, räknas som en familjemedlem.

020-10 50 70

Mikael Danielsson

SEO-tekniker

Mikael är SEO-tekniker på Brath. Han gillar att läsa och skriva, spela spel på egen hand eller med vänner, och sänker gärna ned lite tid i att läsa nyheter inom områden som astronomi, fysik och teknik.

020-10 00 08

Henrik Fridström

Utvecklare

Henrik är utvecklare på Brath och har arbetat med webbutveckling sedan 1997, bland annat på Ericsson. Han är utbildad kognitionsvetare vid Linköpings Universitet, ett fanatiskt New York Rangers-fan, spelfantast och pistolskytt.

020-10 00 08

Marcus Westberg

Senior SEO-specialist

Marcus är sökmotorkonsult och finns på kontoret i Stockholm. Han har arbetat i branschen i ett decennium, drivit eget SEO-företag och har även jobbat med internetmarknadsföring Inhouse under två år

020-10 00 08

Annica Lindgren

Projektledare

Annica är projektledare. Annica har mångårig erfarenhet från försäljning och marknadsföring bla. genom sitt tidigare arbete som försäljningschef på Mittmedia.
På fritiden kör hon gärna ett spinningpass eller renoverar i det ständiga förbättringsprojektet sommarstugan.

020 - 10 50 91

Evelin Abrahamsson

Projektledare

Evelin jobbar som projektledare och har tidigare arbetat som kundansvarig konsultchef på ett bemanningsföretag. På fritiden spenderar hon mycket tid i naturen med sin familj och kameran följer alltid med ut på tur.

020-10 50 72