Vilka är vi?

Eleonor Åkerlund

Projektassistent

Eleonor jobbar som projektassistent på Brath. Tidigare har hon främst jobbat inom bemanning och rekryteringsbranschen som kundansvarig och rekryterare. När Eleonor inte jobbar tycker hon om att dyka in i en spännande serie eller lyssna på musik.

020 - 10 50 75

Evelin Abrahamsson

Avdelningschef

Evelin jobbar som avdelningschef på Brath och ansvarar för projektassistentavdelningen. Hon har tidigare arbetat som kundansvarig konsultchef på ett bemanningsföretag. På fritiden spenderar hon mycket tid i naturen med sin familj där kameran alltid följer med ut på tur.

020-10 50 72

Evelina Tildeberg

Projektassistent

Efter 2 år i Schweiz där hon jobbade som översättare har Evelina flyttat till Örnsköldsvik.
Hon har tidigare arbetat med administration och kommunikation, främst inom säkerhetsbranschen.
På fritiden är hon gärna ute i skogen med sin familj, skjuter pilbåge och lyssnar på metal.

020-10 50 70

Aaron Axelsson

Head of SEO / Vice VD

Aaron Axelsson är Vice VD och Head of SEO på Brath där han i sitt dagliga arbete leder  SEO-avdelningen. Med mer än ett decennium som sökmotoroptimerare är Aaron en av de mest erfarna i branschen.

020-10 00 08

Martin Ek

SEO-analytiker

Martin är SEO-analytiker på Brath och har tidigare arbetat främst inom industri- och byggsektorn. Han har även hunnit med en karriär som professionell dataspelare – bland annat med spel för svenska landslaget – samt figurerat som expertkommentator åt Dreamhack. På fritiden musicerar han gärna med vänner eller dricker en god whisky.

020-10 00 08

Anders Bohman

SEO-analytiker

Anders jobbar som SEO-analytiker på vårt Örnsköldsvikskontor. Han har under flera års tid arbetat med digital marknadsföring i såväl Sverige som Tyskland och Mexiko, bland annat inom resebranschen och på svenska ambassaden i Mexiko. Efter drygt fem år utomlands valde Anders att flytta hem till Sverige igen, men på sin fritid reser han fortfarande gärna runt i världen för att lära sig nya saker.

020-10 00 08

Caroline Danielsson

SEO-analytiker

Caroline arbetar som SEO-analytiker och har en examen som grafisk produktionsledare. Innan hon började jobba hos oss på Brath så arbetade hon inom handel. Carolines fritid spenderas gärna med att läsa eller att skriva egna böcker, men hon tycker det är lika kul att snickra möbler eller att bingetitta tv-serier en hel kväll.

020-10 00 08

Anne-Lii Alenius

Outreachspecialist

Anne-Lii är outreachspecialist och skyddsombud på Braths huvudkontor i Örnsköldsvik. Hon har tidigare varit egenföretagare inom make up-branschen med uppdrag både nationellt och internationellt. Innan hon började hos Brath arbetade hon som polis i yttre tjänst.

020-10 50 76

Kristina Nord

Outreachspecialist

Kristina kommer ursprungligen från Stockholm men har sedan 2012 bott i Örnsköldsvik. Hon har en examen inom kommunikationsvetenskap och har erfarenhet från att jobba inom ekonomi.

Karl Lindgren

Senior SEM-specialist

Karl är SEM-specialist på Stockholmskontoret. En statsvetare i grunden som kom till Brath efter en 5-årig sejour i Kina. Under sin tid i Kina arbetade han bland annat med handelsfrämjande på svenska ambassaden i Peking och som SEM-manager och Skandinavienansvarig på ett kinesiskt e-handelbolag.

020-10 00 08

Victoria Hjort

SEM-analytiker

Victoria arbetar som SEM-analytiker på Brath i Stockholm. Hon har en examen inom marknadsföring och handel. Innan studierna arbetade hon med service (B2B och B2C) och försäljning. På fritiden tränar hon, reser, umgås med vänner och familj eller plöjer dokumentärer inom de flesta kategorierna på Netflix och HBO.

020-10 00 08

Pelle Schieber

SEM-specialist

Pelle arbetar som SEM-specialist på kontoret i Stockholm.
Med en utbildning i Onlinemarknadsföring på Medieinstitutet och flera års erfarenhet som digital konsult har han hjälpt företag att nå sina mål med hjälp av bl.a. sökmotorsmarknadsföring. Pelle är en berest människa och spenderar helst sin fritid på ett par skidor eller vid rodret på sin båt.

020-10 00 08

Bengt Isaksson

SEO-tekniker

Bengt arbetar som SEO-tekniker på Brath. Innan han började arbeta hos oss jobbade han  som datortekniker samtidigt som han också haft ansvaret för studiotekniken på Musikmakarna i Örnsköldsvik. Musik är nämligen ett av Bengts stora intressen och på sin fritid driver han bland annat en sajt med Westcoast/AOR-influerad musik.

020-10 00 08

Mikael Danielsson

SEO-tekniker

Mikael är SEO-tekniker på Brath. På sin fritid gillar han att läsa, skriva och att spela spel på egen hand eller med vänner. Han tar sig också gärna tid för att läsa nyheter inom områden som astronomi, fysik och teknik.

020-10 00 08

Andreas Gustavsson

SEO-tekniker

Andreas är SEO-tekniker på Brath och har tidigare arbetat inom webben som bland annat videoproducent och frilansande webbdesigner. På fritiden är han engagerad i föreningslivet både lokalt och på distriktsnivå . Andreas har även ett intresse för såväl film- som spelkultur.

020-10 00 08

Magnus Bråth

Marknadschef & Grundare

Magnus är en av världens främsta sökmotorspecialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB. Läs mer om Magnus Bråth.

020-10 00 08

Maria Bråth

VD

Maria Bråth är VD på Brath. Läs mer om Maria, pressbild hittar du här.

020-10 50 77