Vilka är vi?

Linda Byström

Projektledare

Linda jobbar som projektledare och har lång erfarenhet som verksamhetskonsult och Key account manager inom IT branschen. Fritiden spenderas helst med familj och vänner, gärna över en god middag, men som oftast hittar man Linda i en idrottshall runt omkring Örnsköldsvik, ivrigt supportande någon av de två sönerna.

020 - 10 50 70

Kristoffer Dybeck

Projektledare

Kristoffer jobbar som projektledare och har tidigare arbetat som teamledare inom både försäljning och support, både för B2C och B2B. Han har dessutom en bakgrund i att driva egna företag och tycks alltid ha något projekt igång. För närvarande så kan man även återfinna honom som författare till sina egna serietidningar, eller varför inte som kommentator för STHLM Wrestling.

020-10 50 63

Evelin Abrahamsson

Projektledare

Evelin jobbar som projektledare och har tidigare arbetat som kundansvarig konsultchef på ett bemanningsföretag. På fritiden spenderar hon mycket tid i naturen med sin familj där kameran alltid följer med ut på tur.

020-10 50 72

Anne-Lii Alenius

Projektledare

Anne-Lii är projektledare och skyddsombud. Hon har tidigare varit egenföretagare inom make up-branschen och haft uppdrag både nationellt och internationellt. Innan hon började hos Brath arbetade hon som polis i yttre tjänst.

020-10 50 76

Annica Lindgren

Projektledare

Annica är projektledare. Annica har mångårig erfarenhet från försäljning och marknadsföring bland annat som säljchef. På fritiden kör hon gärna ett spinningpass eller renoverar i det ständiga förbättringsprojektet sommarstugan.

020-10 50 91

Oskar Alm

Föreläsare / Key Account Manager

Oskar jobbar som föreläsare och Key Account Manager. Han har de senaste 14 åren arbetat på flertalet digitala byråer och har lång erfarenhet av att föreläsa – ungefär 250 föreläsningar har han hunnit med runt om i Sverige, men också i Norge och Danmark. Oskar har en bred kompetens inom digital marknadsföring med spets inom SEO och SEM. Fritiden spenderas helst med familjen på skidsemester eller på Tele2 arena när Djurgården spelar.

Aaron Axelsson

Vice VD

Aaron Axelsson är Vice VD och Head of SEO på Brath där han i sitt dagliga arbete leder han SEO-avdelningen. Med snart ett decennium som sökmotoroptimerare är Aaron en av de mest erfarna i branschen.

020-10 00 08

Martin Ek

SEO-analytiker

Martin är SEO-analytiker på Brath och har tidigare arbetat främst inom industri- och byggsektorn. Han har även hunnit med en karriär som professionell dataspelare – bland annat med spel för svenska landslaget – samt figurerat som expertkommentator åt Dreamhack. På fritiden musicerar han gärna med vänner eller dricker en god whisky.

020-10 00 08

Anders Bohman

SEO-analytiker

Anders jobbar som SEO-analytiker på vårt Örnsköldsvikskontor. Han har under flera års tid arbetat med digital marknadsföring i såväl Sverige som USA och Mexiko, bland annat inom resebranschen och på svenska ambassaden i Mexiko. Efter drygt fem år utomlands valde Anders att flytta hem till Sverige igen, men på sin fritid reser han fortfarande gärna runt i världen för att lära sig nya saker.

020-100008

Stella Wannberg

Outreach-specialist

Stella arbetar med outreach på Stockholmskontoret och har tidigare en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning mot marknadsföring. Under studietiden spenderade hon även en utbytestermin i San Diego, Kalifornien. Stella är väldigt sportintresserad, men fotboll och ridsport ligger henne lite extra varmt om hjärtat. Fritiden spenderas gärna med att träna, umgås med vänner eller att resa och möta nya människor.

020 - 10 50 75

Anneli Diehl

SEM-specialist

Anneli är SEM-specialist på Brath i Stockholm. Innan hon påbörjade sin tjänst hos oss på Brath arbetade hon som digital marknadskonsult där hon hjälpt sina kunder med strategi online, framförallt genom SEM. Anneli har även spenderat mycket tid i Kalifornien där hon både studerat och arbetat på en social media-byrå.

020-10 00 08

Petter Karlström

SEM-analytiker

Petter arbetar som SEM-analytiker på Stockholmskontoret. Han har en utbildning inom e-handel och digital marknadsföring och har tidigare jobbat med kundservice, inköp, marknadsföring och e-handel. På fritiden brinner han för teknik och basket – det sistnämnda är något han både utövar och tittar på. Favoritlaget är San Antonio – Spurs i den amerikanska basketligan NBA.

020-10 00 08

Karl Lindgren

Senior SEM-Specialist

Karl är SEM-specialist på Stockholmskontoret. En statsvetare i grunden som kom till Brath efter en 5-årig sejour i Kina. Under sin tid i Kina arbetade han bland annat med handelsfrämjande på svenska ambassaden i Peking och som SEM-manager och Skandinavienansvarig på ett kinesiskt e-handelbolag.

020-10 00 08

Markus Niilivirta

SEM-analytiker

Markus är SEM-analytiker på Brath och arbetar från Stockholmskontoret. Han är utbildad på Hyper Island och har lång erfarenhet av marknadsföring, kommunikation och utveckling av tjänster på webben, bland annat som projektledare.

020-10 00 08

Thommy Ottinger

Head of Paid Media

Thommy är Head Of Paid Media och SEM-specialist på Braths Stockholmskontor. Han har arbetar med SEM sedan 2004 och har erfarenhet av allt från medelstora e-handlare till större internationella varumärken så som Bosch, Siemens, Coca-Cola och Telenor.

020-10 00 08

Mimmi Sjölin

SEM-analytiker

Mimmi är SEM-analytiker på Stockholmskontoret. Hon är utbildad inom kommunikation, har tidigare arbetat som Account Manager och har fastnat för digital marknadsföring som är extra spännande. Mimmi har tidigare bott på Irland samt i Australien och är en äventyrlig själ. På fritiden tycker hon om att vara kreativ med diverse olika DIY-projekt.

020-10 00 08

Caroline Danielsson

SEO-tekniker

Caroline arbetar som SEO-tekniker och har en examen som grafisk produktionsledare. Innan hon började jobba hos oss på Brath så arbetade hon inom handel. Carolines fritid spenderas gärna med att läsa eller att skriva egna böcker, men hon tycker det är lika kul att snickra möbler eller att bingetitta tv-serier en hel kväll.

020-10 00 08

Mikael Danielsson

SEO-tekniker

Mikael är SEO-tekniker på Brath. På sin fritid gillar han att läsa, skriva och att spela spel på egen hand eller med vänner. Han tar sig också gärna tid för att läsa nyheter inom områden som astronomi, fysik och teknik.

020-10 00 08

Andreas Gustavsson

SEO-tekniker

Andreas är SEO-tekniker på Brath och har tidigare arbetat inom webben som bland annat videoproducent och frilansande webbdesigner. På fritiden är han engagerad i föreningslivet både lokalt och på distriktsnivå . Andreas har även ett intresse för såväl film- som spelkultur.

020-10 00 08

Bengt Isaksson

SEO-tekniker

Bengt arbetar som SEO-tekniker på Brath. Innan han började arbeta hos oss jobbade han  som datortekniker samtidigt som han också haft ansvaret för studiotekniken på Musikmakarna i Örnsköldsvik. Musik är nämligen ett av Bengts stora intressen och på sin fritid driver han bland annat en sajt med Westcoast/AOR-influerad musik.

020-10 00 08

Magnus Bråth

Marknadschef & Grundare

Magnus är en av världens främsta sökmotorspecialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB. Läs mer om Magnus Bråth.

020-10 00 08

Maria Bråth

VD

Maria Bråth är VD på Brath. Läs mer om Maria, pressbild hittar du här.

020-10 50 77

Thorbjörn Häggström

Ekonomi och finans

Thorbjörn är en erfaren ekonom och revisor som numera delar sin tid mellan att sköta ekonomin här på Brath och företaget han driver tillsammans med sin son. Dessutom bjuder han gärna på en ordvits eller två.

020-10 00 08