Vilka är vi?

Anne-Lii Alenius

Projektledare

Anne-Lii är Projektledare och skyddsombud. Anne-Lii har varit egenföretagare inom make up branschen i många år med uppdrag både i Sverige och utomlands. Innan hon började hos Brath arbetade hon som polis i yttre tjänst.

020-10 50 76

Annica Lindgren

Projektledare

Annica är projektledare. Annica har mångårig erfarenhet från försäljning och marknadsföring bla. genom sitt tidigare arbete som försäljningschef på Mittmedia.
På fritiden kör hon gärna ett spinningpass eller renoverar i det ständiga förbättringsprojektet sommarstugan.

020-10 50 91

Evelin Abrahamsson

Projektledare

Evelin jobbar som projektledare och har tidigare arbetat som kundansvarig konsultchef på ett bemanningsföretag. På fritiden spenderar hon mycket tid i naturen med sin familj och kameran följer alltid med ut på tur.

020-10 50 72

Marianne Nordström

Projektledare

Marianne är projektledare och började sin anställning hos Brath som ehandlare för Gardenhome. Det gav gott om erfarenheter som hon nu kan dra nytta av som projektledare. Fritiden spenderar hon helst tillsammans med sin sambo och deras katt. Tillsammans har de 4 vuxna barn som alla har flyttat ut. Så fort vädret tillåter är det sommarstugan som gäller.

020-10 50 75

Christian Persson

Projektledare

Christian är en av grundarna till Teveo AB som numera är en del av Brath AB. Jobbar på Göteborgskontoret med affärsutveckling och har tidigare jobbat inom E-handel sedan 2013 och drivit egen webbyrå sedan 2005. När tid finns för fritid så spenderar han gärna denna på en motorcykel eller båt.

020 -10 00 08

Aaron Axelsson

Vice VD

Aaron Axelsson är Vice VD på Brath och delar sin tid mellan Projektledaravdelningen och SEO-avdelningen. Han har tidigare varit Head of SEO på Rock Intention Malta, Seniorkonsult på Web Guide Partner och Sökmotorkonsult på Pineberry.

020-10 00 08

Thommy Ottinger

Head of Paid media

Thommy är SEM-Specialist på Brath i Stockholm och har jobbat med SEM sedan 2004. Han har erfarenhet av allt från medelstora e-handlare till större internationella varumärken som Bosch, Siemens, Coca-Cola och Telenor. Han har tidigare varit Senior konsult/specialist på IUM, Reprise Media, Relevant Traffic och iProspect.

020-10 00 08

Marcus Westberg

Senior SEO-specialist

Marcus är sökmotorkonsult och finns på kontoret i Stockholm. Han har arbetat i branschen i ett decennium, drivit eget SEO-företag och har även jobbat med internetmarknadsföring Inhouse under två år

020-10 00 08

Anneli Diehl

SEM-Specialist

Anneli är SEM-Specialist på Brath i Stockholm. Hon har tidigare varit digital marknadskonsult på Helloy där hon hjälpte sina kunder med strategi online, framför allt genom SEM. Hon har också spenderat mycket tid i Kalifornien, både på en social media-byrå och som student på college.

020-10 00 08

Andreas Eriksson

Platschef Göteborg

Andreas är en av grundarna av Teveo som köptes upp av Brath i september 2017. Han är utbildad webbprogrammerare och har tidigare även jobbat som aktieanalytiker. Idag är han platschef på kontoret i Göteborg och hjälper våra kunder med SEO. På fritiden cyklar han gärna mountainbike och följer Penguins i NHL.

020 -10 00 08

Fabian Guerrero

SEM-Specialist

Fabian Guerrero är en driven PPC specialist med inriktning inom Google AdWords. han arbetar på Teveo som numera är en del av Brath AB.
Hans fritid berikas av kampsporten MMA där han är instruktör i den lokala klubben i Alingsås. Han gillar också att spela musik och att umgås med familjen.
Fabians största mål är att bli en av dom främsta inom branschen.

020 -10 00 08

Caroline Danielsson

SEO-tekniker

Caroline är examinerad Grafisk produktionsledare och har tidigare jobbat inom handel. På fritiden skriver hon egna böcker och läser mycket. Hon tycker också det är kul att snickra möbler eller att sträckse tv-serier en hel kväll.

020-10 00 08

Karl Lindgren

SEM-Specialist

Karl är SEM-specialist på Stockholmskontoret. En statsvetare i grunden som kom till Brath efter en 5-årig sejour i Kina, där han bland annat arbetat med handelsfrämjande på svenska ambassaden i Peking och som SEM-manager och Skandinavienansvarig på ett kinesiskt e-handelbolag.

020-10 00 08

Andreas Gustavsson

SEO-tekniker

Andreas är SEO-tekniker på Brath och har tidigare arbetat med webben bland annat som videoproducent och frilansande webbdesigner. På fritiden är han engagerad i föreningslivet både lokalt och på distriktsnivå och är intresserad av film och spelkultur.

020-10 00 08

Kasper Lörne

SEM-Specialist

Kasper Lörne är en av två utmärkta PPC specialister inriktade på Adwords på vårt Göteborgskontor. Tidigare har han även jobbat som supporttekniker och teamleader på ett företag i Skottland. På sin fritid så följer han Philadelphia Flyers i NHL eller tar sig en svängom i naturen som scout. Kaspers mål är att aldrig stå stilla, utan att utvecklas i takt och samklang med ett växande kundklientel.

020 -10 00 08

Bengt Isaksson

SEO-tekniker

Bengt är SEO-tekniker på Brath. Bengt har tidigare jobbat som datortekniker och haft ansvaret för studiotekniken på Musikmakarna i Örnsköldsvik. Musik är ett av de stora intressen som Bengt har och driver en site med Westcoast/AOR influerad musik.

020-10 00 08

Nicholas Almanakis

SEM-Specialist

Nicholas har arbetat som Facebook & Instagram-ads tekniker och grafiker för Teveo i två år. Tidigare har han drivit eget företag som fotograf med fotobutik i 11 år. Under tiden har han haft sidoprojekt med diverse e-handel både inom mode samt reservdelar till veteranmopeder. Fritiden spenderar han gärna med sin sambo och småttingarna i åldrarna 1, 6 och 8. Hans stora passion i livet är att åka och skruva med gamla veteranmopeder och motorcyklar.

020 -10 00 08

Martin Ek

SEO-tekniker

Martin är SEO-tekniker på Brath och har tidigare arbetat mest inom industri- och byggsektorn. Han har även hunnit med en karriär som professionell dataspelare, bland annat med spel för svenska landslaget och figurerat som expertkommentaror åt Dreamhack. På fritiden musicerar han gärna med vänner eller dricker en god whisky.

020-10 00 08

Henrik Fridström

Tekniskt ansvarig

Henrik är tekniskt ansvarig på Brath och har arbetat med utveckling sedan 1997, bland annat på Ericsson.  Han är utbildad kognitionsvetare vid Linköpings Universitet, ett fanatiskt New York Rangers-fan, spelfantast och pistolskytt.

020-10 00 08

Mikael Danielsson

SEO-tekniker

Mikael är SEO-tekniker på Brath. Han gillar att läsa och skriva, spela spel på egen hand eller med vänner, och sänker gärna ned lite tid i att läsa nyheter inom områden som astronomi, fysik och teknik.

020-10 00 08

Thorbjörn Häggström

Ekonomi och finans

Thorbjörn är en erfaren ekonom och revisor, som nu för tiden delar sin tid mellan att sköta ekonomin här på Brath och företaget han driver tillsammans med sin son. Dessutom bjuder han gärna på en ordvits eller två.

020-10 00 08

Maria Bråth

VD

Maria Bråth är VD på Brath. Läs mer om Maria, pressbild hittar du här.

020-10 50 77

Magnus Bråth

Marknadschef & Grundare

Magnus är en av världens främsta sökmotorspecialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB. Läs mer om Magnus Bråth.

020-10 00 08