SEO och SEM nära våra kunder i Stockholm

Brath AB är ett norrländskt företag med rötterna i Örnsköldsvik i vackra Höga Kusten. Den Norrländska andan syrar igenom hela vårt företag. Vi är raka, ärliga, jobbar hårt och lägger inte ner tid på onödiga saker, vi ser till att göra det som räknas. Vi gör det vi älskar. För varje ny nöjd kund älskar vi det vi gör ännu mer. Vi vill jobba nära våra kunder och värdesätter personliga möten. Vi har därför idag två kontor – ett i Örnsköldsvik och ett i Stockholm. 

Våren 2014 öppnade vi vårt kontor i Stockholm, på Kungsgatan 17. Om du vill ringa direkt till vårt kontor i Stockholm gör du det lättast på 08-50 11 81 20.
Idag jobbar där våra kollegor: Karl Lindgren, Pelle Schieber, Mimmi Sjölin, Oskar Alm och Victoria Hjort.

Oskar Alm, Utbildningsansvarig

Oskar är utbildningsansvarig på Brath. Han har de senaste 14 åren arbetat på flertalet digitala byråer och har lång erfarenhet av att föreläsa – ungefär 250 föreläsningar har han hunnit med runt om i Sverige, men också i Norge och Danmark. Oskar har en bred kompetens inom digital marknadsföring med spets inom SEO och SEM. Läs mer om Oskar.

Pelle Schieber, SEM-specialist

Pelle arbetar som SEM-specialist på kontoret i Stockholm.
Med en utbildning i Onlinemarknadsföring på Medieinstitutet och flera års erfarenhet som digital konsult har han hjälpt företag att nå sina mål med hjälp av bl.a. sökmotorsmarknadsföring. Pelle är en berest människa och spenderar helst sin fritid på ett par skidor eller vid rodret på sin båt.NBA.

Karl Lindgren, Senior SEM-specialist

Kalle är Senior SEM-specialist på Stockholmskontoret. En statsvetare i grunden som kom till Brath efter en 5-årig sejour i Kina, där han bland annat arbetat med handelsfrämjande på svenska ambassaden i Peking och som SEM-manager och Skandinavienansvarig på ett kinesiskt e-handelbolag.

Mimmi Sjölin, SEM-specialist

Mimmi är SEM-analytiker på Stockholmskontoret. Hon är utbildad inom kommunikation, har tidigare arbetat som Account Manager och har fastnat för digital marknadsföring som är extra spännande. Mimmi har tidigare bott på Irland samt i Australien och är en äventyrlig själ. På fritiden tycker hon om att vara kreativ med diverse olika DIY-projekt.

Victoria Hjort, SEM-analytiker

Victoria arbetar som SEM-analytiker på Brath i Stockholm. Hon har en examen inom marknadsföring och handel. Innan studierna arbetade hon med service (B2B och B2C) och försäljning. På fritiden tränar hon, reser, umgås med vänner och familj eller plöjer dokumentärer inom de flesta kategorierna på Netflix och HBO.

Vi säger att vi älskar det vi gör och det vi gör är Sökmotoroptimering (SEO) och Sökmotorannonsering (SEM). Vi hjälper andra företag att växa genom att synas där deras kunder och potentiella kunder letar efter just deras produkter och tjänster.

Sökmotoroptimering, SEO

Synas det organiska sökresultatet. Vad skriver de potentiella kunderna när de söker efter just ditt företags produkter/tjänster? Det hittar vi när vi gör vår sökordsanalys. För att Google ska förstå och se allt innehåll på er sajt så gör våra projektledare tillsammans med våra experter noggranna genomgångar, OnPage-analyser, av sajten och kommer med konkreta förslag på förändringar och förbättringar som kan göras. Vi bygger upp förtroendet i er sajt som kommer att göra att Google väljer att visa rätt sida från er sajt för rätt sökord/sökterm som er potentiella kund söker efter. Vi är transparanta i det vi gör. Vi rapporterar allt vi gör och vill hålla nära kontakt med våra kunder. Låter det intressant? Vill du ha ett förslag för sökmotoroptimering?

Sökmotorannonsering, SEM

Annonsera i sökresultaten. Vi kan hjälpa företag som redan har ett Google Ads konto att finslipa annonseringen, och vi kan bygga upp nya Google Ads-konton från grunden. Det är mycket som ska räknas in när man jobbar med SEM. Hur hittar man rätt besökare? Hur mycket är ett klick värt? Vilka sökord är mest lönsamma att synas på? Hur får man bäst ROI, Return On Investment, på sökmotorannonseringen? Låter det intressant? Här kan du läsa mer om vår sökmotorannonseringstjänst.

Nu känner ni våra fantastiska kollegor på Stockholmskontoret lite bättre. Är ni intresserad av att veta mer om oss och hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss idag och boka in ett möte – vi träffar er gärna!

Tel: 08-50 11 81 20 Email: info@brath.se