SEO och SEM nära våra kunder i Stockholm

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.


  Eller ring oss på 020-10 00 08

  Brath AB är ett norrländskt företag med rötterna i Örnsköldsvik i vackra Höga Kusten. Den Norrländska andan syrar igenom hela vårt företag. Vi är raka, ärliga, jobbar hårt och lägger inte ner tid på onödiga saker, vi ser till att göra det som räknas. Vi gör det vi älskar. För varje ny nöjd kund älskar vi det vi gör ännu mer. Vi vill jobba nära våra kunder och värdesätter personliga möten. Vi har därför idag två kontor – ett i Örnsköldsvik och ett i Stockholm. 

  Våren 2014 öppnade vi vårt kontor i Stockholm för att under 2020 flytta vidare till Kungsholmen, på Frantzéngatan 1B hittar du oss. Om du vill ringa direkt till vårt kontor i Stockholm gör du det lättast på 08-50 11 81 20.

  Sökmotoroptimering, SEO

  Synas det organiska sökresultatet. Vad skriver de potentiella kunderna när de söker efter just ditt företags produkter/tjänster? Det hittar vi när vi gör vår sökordsanalys. För att Google ska förstå och se allt innehåll på er sajt så gör våra projektledare tillsammans med våra experter noggranna genomgångar, OnPage-analyser, av sajten och kommer med konkreta förslag på förändringar och förbättringar som kan göras. Vi bygger upp förtroendet i er sajt som kommer att göra att Google väljer att visa rätt sida från er sajt för rätt sökord/sökterm som er potentiella kund söker efter. Vi är transparanta i det vi gör. Vi rapporterar allt vi gör och vill hålla nära kontakt med våra kunder. Låter det intressant? Vill du ha ett förslag för sökmotoroptimering?

  Sökmotorannonsering, SEM

  Annonsera i sökresultaten. Vi kan hjälpa företag som redan har ett Google Ads konto att finslipa annonseringen, och vi kan bygga upp nya Google Ads-konton från grunden. Det är mycket som ska räknas in när man jobbar med SEM. Hur hittar man rätt besökare? Hur mycket är ett klick värt? Vilka sökord är mest lönsamma att synas på? Hur får man bäst ROI, Return On Investment, på sökmotorannonseringen? Låter det intressant? Här kan du läsa mer om vår sökmotorannonseringstjänst.

  Nu känner ni våra fantastiska kollegor på Stockholmskontoret lite bättre. Är ni intresserad av att veta mer om oss och hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss idag och boka in ett möte – vi träffar er gärna!

  Tel: 08-50 11 81 20 Email: info@brath.se