SEO och SEM nära våra kunder i Stockholm

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.

  Kontakta mig via

  Jag vill ha hjälp med

  Eller ring oss på 020-10 00 08

  Brath AB är ett norrländskt företag med rötterna i Örnsköldsvik i vackra Höga Kusten. Den Norrländska andan syrar igenom hela vårt företag. Vi är raka, ärliga, jobbar hårt och lägger inte ner tid på onödiga saker, vi ser till att göra det som räknas. Vi gör det vi älskar. För varje ny nöjd kund älskar vi det vi gör ännu mer. Vi vill jobba nära våra kunder och värdesätter personliga möten. Vi har därför idag två kontor – ett i Örnsköldsvik och ett i Stockholm. 

  Våren 2014 öppnade vi vårt kontor i Stockholm för att under 2020 flytta vidare till Kungsholmen, på Frantzéngatan 1B hittar du oss. Om du vill ringa direkt till vårt kontor i Stockholm gör du det lättast på 0020-10 00 08.

  Sökmotoroptimering, SEO

  Brath har några av landets mest välkända sökmotoroptimerare. Vi finns på plats i Stockholm för att hjälpa till med din sökmotoroptimering.

  Ordentliga resultat, strukturerad och transparent sökmotoroptimering, det är vad vi på Brath arbetar med enligt en modell i kallar för riktig SEO.

  Google blir dessutom allt mer lokalt. Vi har förstås vårt huvudkontor uppe i norr men en sådan här effekt innebär att vi faktiskt får helt andra fördelar av att ha ett kontor på plats i Stockholm också. Det är inte bara bra för att vi sitter nära många av våra kunder utan det är också bra för det hjälper vår SEO i Stockholm. Tidigare har det här inte varit något problem i de flesta vertikaler som kan ses som nationella, eller till och med internationella. Inte ens vi är så pass sökmotoranpassade att vi skulle bygga en verksamhet i en annan stad bara för positionerna men det är en trevlig bieffekt.

  Låter det intressant? Vill du ha ett förslag för SEO?

  Sökmotorannonsering, SEM

  Annonsera i sökresultaten. Vi kan hjälpa företag som redan har ett Google Ads konto att finslipa annonseringen, och vi kan bygga upp nya Google Ads-konton från grunden. Det är mycket som ska räknas in när man jobbar med SEM. Hur hittar man rätt besökare? Hur mycket är ett klick värt? Vilka sökord är mest lönsamma att synas på? Hur får man bäst ROI, Return On Investment, på sökmotorannonseringen? Låter det intressant? Här kan du läsa mer om vår Google Ads-tjänst.

  Nu känner ni våra fantastiska kollegor på Stockholmskontoret lite bättre. Är ni intresserad av att veta mer om oss och hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss idag och boka in ett möte – vi träffar er gärna!

  Tel: 020-10 00 08 Email: info@brath.se