SEO och SEM nära våra kunder i Stockholm

Brath AB är ett norrländskt företag med rötterna i Örnsköldsvik i vackra Höga Kusten. Den Norrländska andan syrar igenom hela vårt företag. Vi är raka, ärliga, jobbar hårt och lägger inte ner tid på onödiga saker, vi ser till att göra det som räknas. Vi gör det vi älskar. För varje ny nöjd kund älskar vi det vi gör ännu mer. Vi vill jobba nära våra kunder och värdesätter personliga möten. Vi har därför idag två kontor – ett i Örnsköldsvik och ett i Stockholm. 

Våren 2014 öppnade vi vårt kontor i Stockholm, på Mäster Samuelsgatan 10 och våren 2017 flyttade vi till större lokaler på Kungsgatan 17. Om du vill ringa direkt till vårt kontor i Stockholm gör du det lättast på 08-50 11 81 20.
Idag jobbar där 7 st av våra kollegor: Anneli Diehl, Karl Lindgren, Markus Niilivirta, Petter Karlström, Mimmi Sjölin, Oskar Alm och Thommy Ottinger.

Anneli Diehl, SEM-specialist.

Anneli är SEM-Specialist på Brath i Stockholm. Hon har tidigare varit digital marknadskonsult och hjälpt sina kunder med strategi online, framför allt genom SEM. Hon har också spenderat mycket tid i Kalifornien, både på en social media-byrå och som student på college.

Karl Lindgren, SEM-specialist

Karl är SEM-specialist på Stockholmskontoret. En statsvetare i grunden som kom till Brath efter en 5-årig sejour i Kina, där han bland annat arbetat med handelsfrämjande på svenska ambassaden i Peking och som SEM-manager och Skandinavienansvarig på ett kinesiskt e-handelbolag.

Markus Niilivirta, SEM-analytiker

Markus är SEM Analytiker på Brath. Han är utbildad på Hyper Island och har lång erfarenhet av marknadsföring, kommunikation och utveckling av tjänster på webben, bl.a. som projektledare.

Petter Karlström, SEM-analytiker

Petter är SEM Analytiker på Stockholmskontoret. Han har en utbildning inom e-handel och digital marknadsföring och har tidigare jobbat med kundservice, inköp, marknadsföring och e-handel. På fritiden brinner han för teknik och basket, det sistnämnda är något han både utövar och tittar på. Favoritlaget är San Antonio – Spurs i den amerikanska basketligan NBA.

Thommy Ottinger, Kontorschef & Head Of Paid media.

Thommy är Head Of Paid Media och SEM-Specialist på Brath i Stockholm och har jobbat med SEM sedan 2004. Han har erfarenhet av allt från medelstora e-handlare till större internationella varumärken som Bosch, Siemens, Coca-Cola och Telenor.

 

Vi säger att vi älskar det vi gör och det vi gör är Sökmotoroptimering (SEO) och Sökmotorannonsering (SEM). Vi hjälper andra företag att växa genom att synas där deras kunder och potentiella kunder letar efter just deras produkter och tjänster.

Sökmotoroptimering, SEO

Synas det organiska sökresultatet. Vad skriver de potentiella kunderna när de söker efter just ditt företags produkter/tjänster? Det hittar vi när vi gör vår sökordsanalys. För att Google ska förstå och se allt innehåll på er sajt så gör våra projektledare tillsammans med våra experter noggranna genomgångar, OnPage-analyser, av sajten och kommer med konkreta förslag på förändringar och förbättringar som kan göras. Vi bygger upp förtroendet i er sajt som kommer att göra att Google väljer att visa rätt sida från er sajt för rätt sökord/sökterm som er potentiella kund söker efter. Vi är transparanta i det vi gör. Vi rapporterar allt vi gör och vill hålla nära kontakt med våra kunder. Låter det intressant? Vill du ha ett förslag för sökmotoroptimering?

Sökmotorannonsering, SEM

Annonsera i sökresultaten. Vi kan hjälpa företag som redan har ett AdWords konto att finslipa annonseringen, och vi kan bygga upp nya AdWords-konton från grunden. Det är mycket som ska räknas in när man jobbar med SEM. Hur hittar man rätt besökare? Hur mycket är ett klick värt? Vilka sökord är mest lönsamma att synas på? Hur får man bäst ROI, Return On Investment, på sökmotorannonseringen? Låter det intressant? Här kan du läsa mer om vår sökmotorannonseringstjänst.

Nu känner ni våra fantastiska kollegor på Stockholmskontoret lite bättre. Är ni intresserad av att veta mer om oss och hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss idag och boka in ett möte – vi träffar er gärna!

Tel: 08-50 11 81 20 Email: info@brath.se