SEO-byrå Stockholm

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.

  Jag vill ha hjälp med

  Eller ring oss på 020-10 00 08

  Vi på Brath är en SEO-byrå i Stockholm som specialiserar oss på lokal, nationell och internationell SEO för att ge våra kunder de bästa förutsättningarna för att synas precis där era kunder finns, vare sig kunderna finns i Stockholm eller på annan ort i Sverige eller utomlands. 

  Vi på Brath förespråkar enkelhet och vill lyfta fram att SEO inte är något som behöver vara krångligt bara för att det i vissa fall kan vara komplext. Vi fäster stor vikt vid att försöka göra saker så okrångliga som möjligt, så att du som kund förstår vad vi gör och tillsammans kan arbeta med oss för att nå våra gemensamma mål. Låter detta spännande? Läs vidare om hur vi arbetar med SEO i Stockholm

  Lokal SEO i Stockholm

  Om du och ditt företag befinner sig i Stockholm eller har kunder som gör det, då kan lokal SEO vara något för dig. Vi hjälper dig att optimera din sajt för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt att synas på lokala sökningar i Stockholm

  Låt oss säga att du ska starta en städfirma, eller om du redan har en städfirma som verkar i Stockholmsområdet. Då kan vi hjälpa dig att med din Google Business profil såväl som att vidga vyerna för andra orter, inom Stockholm. Du kanske aldrig har tänkt på att du kan optimera för andra sökord än din huvudsyssla. 

  Det kan exempelvis vara så att din städfirma även kan erbjuda “Flyttstäd” och detta kan ni även göra på andra mindre orter som Strängnäs, Kumla och/eller Huddinge

  “Flyttstäd Strängnäs”

  “Flyttstäd Kumla”

  “Flyttstäd Huddinge” är sökord som vi då skulle kunna titta på för att bygga er sajt och vara ännu mer relevanta för olika stadsdelar i Stockholmsområdet.

  Fördelar med att anlita en lokal SEO-byrå i Stockholm

  Även om vi i grunden är en Norrländsk byrå med huvudkontoret i Örnsköldsvik, ser vi vikten av det personliga mötet och att ha ett kontor i Stockholm erbjuder våra kunder möjlighet att även få träffa våra specialister live. 

  Andra fördelar med att ha en SEO-byrå som arbetar lokalt i Stockholm är att vi har som målsättning att bli bäst på det lokala söket i flera branscher just i Stockholm. Vi arbetar i skrivande stund med flera företag vars viktigaste sökord är lokala tjänster som de erbjuder, bland annat då i olika mindre orter i Stockholmsområdet. Det finns således en fördel med att känna till de mindre orterna, Barkarby, Bromma, Spånga och Salem, för att matcha tjänster med olika orter.

  Vår arbetsprocess

  Vår process skiljer sig inte mycket åt för våra online kunder som de lokala företag vi gör SEO för i Stockholm. Den mesta av kommunikationen sker online men vi vill ändå kunna erbjuda det personliga mötet för vissa av kunderna som känner att de behöver detta.

  Uppstartsmöte

  Vi inleder alla våra samarbeten med ett så kallat uppstartsmöte där vi lär känna varandra och sätter oss in i er verksamhet. Detta uppstartsmöte sker oftast online men om du och ditt företag befinner er i Stockholm kan vi absolut ta ett personligt uppstartsmöte på plats. Vi sitter i ljusa och fina lokaler på Kungsholmen men vi har heller inga problem att ta oss ut till ert för ett möte om ni hellre skulle vilja det. Med andra ord, vi är flexibla om ni skulle befinna er i centrala Stockholm eller ute i exempelvis Kista eller Nacka.

  Strategi

  En strategi sätts tillsammans med en av våra specialister och där gör vi först en inledande analys av vad ditt företags sajt behöver för att driva konverteringar och synas i Googles sökresultat. Upptäcker vi att sajten inte indexeras så är det givetvis detta vi prioriterar. Om du har en sajt som redan driver respektabelt med trafik blir målsättningen en annan och vi vill då sätta en strategi som tar sajten till högre höjder. 

  Sökordsanalys (OnPage SEO)

  Vi inleder de flesta samarbeten med att göra en sökordsanalys för din sajt. Detta gör vi för att säkerställa att sajten i fråga optimerar för det den borde optimera för och även för att hitta fler sökord att synas på. En inledande sökordsanalys är också bra för oss att göra då vi lär känna sajtens sidor på ett djupare plan. Det kan sägas att sökordsanalysen är grunden för arbetet med SEO, och det som sajten ska stå stadigt på. Det är även här vi tittar specifikt på lokala sökord så att du som driver företag i Stockholm ska kunna synas med dina tjänster på fler platser än du kanske tidigare tänkt att du kan synas på.

  Teknisk analys (OnPage SEO)

  Efter att vi säkerställt att sajten optimerar för relevanta sökord börjar det tekniska arbetet. Det är nu vi djupdyker i de tekniska delarna på sajten för att Google så enkelt som möjligt ska kunna upptäcka, hantera och förstå sajten. Vi tittar i en teknisk analys exempelvis på följande saker:

  • Indexering
  • Sajthastighet
  • Canonical-taggar
  • Mobilvänlighet
  • Strukturerad data

  Auktoritetsbygge (Off page SEO)

  Vi arbetar kontinuerligt med att skapa förtroende för din sajt i Googles ögon. Google fäster allt större vikt vid EEAT, det vill säga: Erfarenhet, Expertis, Auktoritet och Trovärdighet. Detta är särskilt viktigt på sajten som handlar om hälsa och ekonomi men även andra sajter kan vinna på att Google känner ett ökat förtroende för den. 

  Rapportering

  En av de stora fördelarna med SEO, förutom att det är kostnadseffektivt, är att det också är mätbart. Vi sätter upp rapport för dig och din sajt som vi rapporterar varje månad. Detta gör det lätt för dig att följa resultaten av det SEO-arbete vi tillsammans utför.

  Sammanfattning av vår arbetsprocess

  tidslinje för SEO

  Varför bör ni vända er till Brath i Stockholm

  Om du har läst så pass långt så att du läser dessa rader kan vi anta att du iallafall är lite nyfiken på oss och vår SEO-byrå. Är du ändå inte helt övertygad följer här några punkter som bättre kan beskriva hur ett samarbete med oss kan se ut och varför du ska kontakta oss för att göra sökmotoroptimering. 

  • Lång erfarenhet av SEO

  Brath är en SEO-byrå med över 10 år i branschen. Braths grundare, Magnus Bråth, har arbetat med SEO sedan 2005 och har ett starkt SEO-team bakom sig med mångårig erfarenhet av lokal, nationell och internationell sökmotoroptimering. 

  • Raka rör och tydlig kommunikation

  Vi må vara fåordiga i vårt norrländska sätt att arbeta men när vi säger något är det av vikt och vi kör alltid med raka rör. Vi tror att en tydlig och rak kommunikation är en grundförutsättning för ett bra samarbete som ger goda resultat.

  • Resultatinriktade

  Vi drivs av att leverera goda resultat till våra kunder och denna framgång är såklart vår framgång också.

  • Individuella SEO-lösningar

  Vi tar fram specifika SEO-strategier för varje enskild kund. Detta gör vi i kombination av vår kunskap inom sökmotoroptimering och målsättningen som du har med din sajt och företag.

  Kontakta Brath – Din SEO-byrå i Stockholm

  Om du känner att du vill veta mer om oss eller har frågor kring hur att vi kan hjälpa dig med ditt SEO-arbete i Stockholm får du mer än gärna kontakta oss. Vi har vårt kontor i LRF-medias lokaler på Kungsholmen, ett stenkast från Stadshagen. Vi erbjuder även våra SEO-tjänster till företag som befinner sig i närheten av Stockholm, där vi också kan besöka våra kunder. Detta gäller exempelvis: Märsta, Bromma, Norrtälje och Södertälje

  Franzéngatan 1B, 112 51 Stockholm. 

  Fyll i formuläret så hör vi av oss.