Översättningar – som fungerar med din SEO

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.

  Jag vill ha hjälp med

  Eller ring oss på 020-10 00 08

  Ett av de stora jobben när man lanserar en sajt utomlands är förstås allt textmaterial som måste produceras. Dessutom behöver det vara så pass bra att det fungerar i sökmotorer. Brath har därför tagit fram ett samarbete med en av de mest prisvärda och av oss kvalitetssäkrade översättningsbyråer.

  Vi upplevde en brist på SEO-säkrade översättningar när vi själva gick ut i världen. För att säkerställa att man kan ta bra positioner runt om i världen bestämde vi oss för att starta ett samarbete med en av de större översättningsbyråerna i landet.

  Kontakta oss för hjälp med översättning

  Använd formuläret eller kontakta oss på 020 – 10 00 08 eller info@brath.se

  Därför kan vi nu erbjuda översättningar till de flesta nordiska språken och några till. Vi kopplar ihop dig med vår partnerbyrå och då vet du att det är en byrå som är utbildad av våra specialister, det kommer inte bli några problem med din SEO.

  Alla nordiska språken fungerar, Svenska, Finska, Danska och Norska. Dessutom går det att översätta mellan några till. Kontakta oss så ser vi till att du kommer igång och vi hjälper dig genom hela processen.

  Andra typer av text till din sajt…