Blogg & Insikter

Case: Nox AB

NOX AB är en lokal städfirma i Uppsala som har gett Brath uppdraget att förbättra sajtens organiska synlighet. Brath har arbetat med NOX AB sedan 2016 och har nu också fått förtroendet att arbeta med Adwords-kontot för NOX AB. Ett samarbete som redan från start har ökat intresseanmälan på sajten.

Målsättning med SEO

Brath har haft som initial målsättning att på snabbast möjliga sätt säkerställa att sajten är väl synlig i den organiska träfflistan på relevanta lokala sökfraser. Därefter har arbetet gått vidare med att rikta in sig på fler sökord och fraser som är relevanta till sajtens innehåll.

Genom att utföra olika typer av analyser och implementera förbättringsförslag baserat på data så har NOX AB fått mycket goda förutsättningar att nu mäta sig med tuffare konkurrenter.

Exempel på hur Brath jobbar med sökmotoroptimering för NOX AB. Vi har valt ut tre typiska arbetsområden vi alltid levererar.

Sökordsanalys – För att veta vart man ska rikta kraften och vilka sökord och fraser man ska optimera för behöver man förstå sökbeteendet hos sina potentiella kunder.

Analys OnPage – Brath har levererat ett flertal rapporter med konkreta åtgärdsförslag som förbättrar synligheten i sökmotorernas organiska träfflista. Genom att ständigt förbättra sajten så säkerställer man att den lever upp till sökmotorernas förväntningar.

Rapportering – För att NOX AB själv ska möjlighet att utvärdera resultat så rapporterar Brath på månadsbasis.

Vad säger NOX om Brath?

Vår målsättning med SEO har varit att synas mycket och hålla en hög konverteringsgrad i vårt lokala område där det har varit hög konkurrens. Det har Brath hjälpt oss med och har vunnit vårt förtroende och kommer nu även att arbeta med vårt Adwords-konto.

Minea Carlander, Nox AB

Om NOX AB

NOX tillhandahåller hushållsnära tjänster och jobbar med allt från hemstädning hos privatpersoner till flyttstädning i samarbete med mäklarfirmor, byggstädning och städning hos företag i, och runt om, Uppsala.

Sajt: noxab.se

Aaron Axelsson

Head of SEO / Vice VD

Aaron jobbar som Head of SEO på Brath sedan 2014 och ansvarar för kvaliteten på våra SEO-tjänster

Aaron Axelssons profilsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *