Blogg & Insikter

Kan du AdWords? Jobba med oss

Braths Stockholmskontor behöver växa ännu mer. Vi letar efter två specialister på AdWords till att ingå i vårt kanonteam!

Vi har under de senaste åren byggt ett toppenteam inom AdWords på vårt kontor i Stockholm och det teamet behöver växa ännu mer. Våra specialister inom SEM sätter kvalitet i arbetet i främsta rummet och levererar AdWords av absolut bästa klass. Det har gett oss nivån Premier Partner hos Google och det har gjort att vi ständigt växer på SEM. Nu vill vi ha två specialister till på plats i Stockholm.

Vad vi letar efter

Vi letar både efter dig som har längre erfarenhet inom SEM och dig som just börjat i branschen. De två tjänsterna vi vill fylla är en SEM-analytiker (entry level) och en SEM-specialist (mer senior). Du kan läsa mer om det här.

Vår process när vi anställer

Vi är relativt noga när vi anställer och vi gör på det sätt vi gör för att minimera risken för att personliga preferenser hos rekryteraren ska spela roll. Processen innehåller ett antal steg:

  1. Du skickar in CV och personligt brev
  2. Om du går vidare därifrån (vi kollar i princip att du har den erfarenhet som krävs för tjänsten) får du göra ett online-test eller ett kunskapsprov
  3. Du kallas till en intervju med chefen som anställer
  4. Du kallas till ytterligare en intervju med en framtida kollega

Du kan läsa mer om hela vår process här (och hur vi vill att du märker upp ditt mail och format på CV och personligt brev). Vi är medvetna om att vi är lite krångliga här men det är för att försäkra oss om att allt går rätt till.

 

 

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida

5 december, 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *