Amazonoptimering för e-handlare

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.

  Jag vill ha hjälp med

  Eller ring oss på 020-10 00 08

  Väx tillsammans med Amazon från start när e-handelsjätten lanserar i Sverige. Våra vassa och erfarna specialister arbetar datadrivet och långsiktigt för att leverera resultat i form av ökad försäljning och för att hjälpa er att lyckas på Amazon. Oavsett om du behöver hjälp med hela biten eller bara delar kan vi ta fram ett upplägg som passar era förutsättningar bäst.

  Våra olika tjänster

  Marknadsanalys för Amazon

  Hur mycket är Amazon värt för er? Hur mycket säljer era konkurrenter och hur hög är konkurrensen gällande SEO och annonsering? Vi hjälper er att analysera marknaden så att ni kan ta så bra och välgrundade beslut som möjligt.

  Support för registrering

  Att registrera sig på Amazon kan vara krångligt. Många dokument ska in och Amazons support svarar med generiska svar. Låt oss hjälpa er så att ni kan sätta igång och sälja.

  Strategi

  För att lyckas på Amazon krävs det att man har en välutvecklad strategi anpassad efter Amazons alla delar. Med vår erfarenhet från Amazon, tar vi fram en strategi som lämpar sig bäst för just ert företags förutsättningar.

  Amazonoptimering

  Att lyckas med optimering är viktigt på Amazon. Bra optimerat innehåll innebär gratis trafik, vilket innebär försäljning med höga marginaler. Inga höga kostnader för annonser och mängder av trafik. Vi arbetar datadrivet och ser till att ta fram rätt copy för att maximera era möjlighet att synas när just era kunder söker efter era produkter.

  Administration

  För att registrera produkter, lägga upp bilder och produkttexter så krävs mycket tid. Framförallt om man inte vet hur det fungerar. Amazon kräver även att någon håller koll på ordrar och returer, samt på lagersaldo när man använder Fulfillment By Amazon. Vi kan hjälpa med allt detta och allt som hör där till för förenkla processen för er.