Från 1 till 85 miljoner kronor med maskeradkläder

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.

  Jag vill ha hjälp med

  Eller ring oss på 020-10 00 08

  När e-handeln Partyhallen.se startade 2015 var omsättningen låg och konkurrensen hög. När det köpta annonsutrymmet gav mindre resultat än förväntat i trafiksiffror och försäljning beslutade sig företaget att investera pengar på att växa organiskt. Ett beslut som gjorde stor skillnad. I dag omsätter Partyhallen.se mångmiljonbelopp.

  Partyhallens grundare Bilal och Ayman

  När den här artikeln publicerades, för två år sedan, hade Partyhallen precis tagit 42 miljoner kronor i omsättning. Nu meddelar Ayman på Partyhallen att de når 85 miljoner i år.

  Ni har gjort ett så bra jobb så jag hoppas fler små företag anlitar er så att de kan växa som vi gjort.

  Ayman Ammouri, Partyhallen

  Partyhallen fortsätter växa i rask takt och Brath är med på hela resan.

  När våra köpta annonser inte genererade det resultat som vi förväntade oss förstod vi att vi behövde växa organiskt. Vår tidiga satsning på SEO har hjälpt oss att komma dit vi är idag. Vi har dubblat trafiken från det organiska söket för varje år som gått! säger Bilal Ammouri, produkt- och digitalt ansvarig Partyhallen.se.

  Partyhallen.se är en e-handel som erbjuder ett brett sortiment av partyprylar inom maskerad, rekvisita och dekor till privatpersoner. Något de inte är ensamma om. För att nå en hög position på Google, och samtidigt öka försäljningen behövde Partyhallen.se snabbt komma igång med sin sökmotoroptimering.

  Partyhallens synlighet i sökmotorer

  Partyhallens synlighet i sökmotorer - Riktig SEO

  Vår SEO-byrå Brath var tydliga med att vi skulle ha is i magen, att se resultat av vår SEO-investering kunde ta upp till 6 månader. Men redan efter 2-3 månader märkte vi markant skillnad i både trafik och försäljning, och efter ett år började vår ranking på Google stiga och ge fina resultat, avslutar Bilal Ammouri.

  År 2015 omsatte Partyhallen.se 1 miljon kronor, sedan dess har kurvan stigit stadigt. 2021 landar siffran på 85 miljoner.

  Vill du också växa?

  Kontakta oss i formuläret till höger, maila info@brath.se eller ring 020-10 00 08 så ser vi över vilka möjligheter du har.

  Om Partyhallen.se

  Partyhallen.se startades 2015 av Ayman Ammouri, Bilal Ammouri och Hadi Ammouri. I dag har bolaget 21 anställda med lager och kontor i Huddinge. Partyhallen.se har som mål att erbjuda ett brett sortiment av partyprylar på ett och samma ställe – till låga priser med snabb leverans.