Maria Bråth – Ny VD på Brath

Maria WestlingVi är riktigt glada att kunna berätta att Maria Bråth från och med första januari är VD på Brath. Maria har en lång erfarenhet av att arbeta nära riktigt stora kunder och en känsla och ett engagemang som kan göra ordentlig skillnad på ett företag som växer.

Maria, som senast jobbat med kunder på Metsä, har under året varit Key Account Manager på Brath och tagit avdelningen framåt. Det naturliga steget är nu posten som VD. Hon har redan full koll på företaget och har funnits med redan innan starten, en av anledningarna till det är att hon faktiskt är syster till tidigare VD.

Vad händer med Magnus då?

Magnus Bråth som är grundare till företaget och som varit VD fram till idag lämnar posten med ett leende för att bli styrelseordförande. Själv säger han att han ”hellre målar med större penseldrag än VD-rollen på ett 10-mannaföretag kräver.” Under Magnus har företaget gått från ingenstans till 10 anställda och nära miljonen i månaden in, nu är det dags för Maria att göra det ännu större.

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.


    Eller ring oss på 020-10 00 08