Nu söker vi en SEM-specialist med placering på vårt kontor i Stockholm.

Nu söker vi en SEM-specialist med placering på vårt fina kontor i Stockholm.
Som specialist på Brath kommer du ta plats i ett av Sveriges starkaste och snabbast växande SEM-team där kundnytta, utveckling och resultat står i centrum.

SEM är det som växer snabbast hos oss just nu och därför måste vi alltid försäkra oss om att ha riktigt skickliga medarbetare. Vi har gjort bedömningen att det är resultatet av vårt arbete som ger oss våra intäkter, ju bättre vi levererar, desto bättre går vårt företag. Om du är intresserad av att arbeta i en sådan miljö vill vi gärna prata mer med dig.

Vad vi ger dig

Här får du möjlighet att arbeta på en dynamisk (på riktigt, inte som i andra annonser) arbetsplats och du får vara med och bygga upp vårt SEM-erbjudande i våra trevliga lokaler på Kungsgatan 17. Vi har ett starkt fokus på utveckling och utbildning av våra medarbetare.

Vad vi tror om dig

För den här rollen förväntar vi oss att du har några års erfarenhet av digital marknadsföring och att du behärskar Google Ads fullt ut.
Utöver det ser vi gärna att du:

 Har ett starkt intresse för onlinemarknadsföring.

 Brinner för konverteringsoptimering.

 Älskar Google Analytics.

 Hanterar Excel.

 Klarar av kombinationen att vara både kreativ och strukturerad.

 Är resultatdriven och gillar siffror.

 Vill utvecklas.

 Är språkligt vass i svenska och engelska. Kunskap i finska, tyska eller andra nordiska språk ett stort plus.

 Är Google Ads-certifierad. Övriga certifikat är meriterande.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till job@brath.se. Urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor om tjänsten kontakta Thommy Ottinger, Head of Paid Media, på thommy.ottinger@brath.se

Vad är Brath AB

Brath är ett snabbväxande företag från Örnsköldsvik grundat av Magnus Bråth som 2013 utsågs av svenska sökmotoroptimerare till “Bäst i branschen” (Allehanda). Vi finns på två kontor, ett i Stockholm och ett i Örnsköldsvik. Vi erbjuder tjänster inom sökmotoroptimering och sökannonsering till företag inom hela landet. Om du är intresserad av mer läsning om oss finns lite pressklipp här.

Fler lediga jobb hos Brath.