Blogg & Insikter

Problem med nytt betalkort i Google Ads?

En stor mängd annonsörer har problem med att lägga till nya kort i Google Ads och det kan innebära ett stopp i annonseringen. Google har meddelat att det är ett komplicerat problem, man jobbar på att lösa det men ser ingen snabb lösning.

Att inte kunna lägga till ett nytt betalkort i sitt Google-konto sätter förstås stopp för hela annonseringen för den som behöver byta, eller som sätter upp ett nytt konto. Katastrof på flera sätt för många och Google verkar inte hitta lösningen, det har varit ett problem i flera veckor.

Vi kan lösa problemet

Ett sätt att slippa det här bekymret, nu och i framtiden, är att gå via en Google-partner som kan få betala på faktura. Det finns förstås många anledningar att ta hjälp av någon som är skicklig på annonsering men i det här specifika fallet finns den stora fördelen att få fakturor istället för att göra kortbetalningar.

Det kan vara svårt att få Google att fakturera om man är en vanlig aktör men för till exempel Brath som är Google Premier Partner så går det bra. Om du har problem med att få betala Google, hör av dig till oss på info@brath.se eller 020-10 00 08 så kan vi hjälpa dig tillrätta med problemet.

 

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida

1 april, 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *