Sökordsanalys

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.

  Jag vill ha hjälp med

  Eller ring oss på 020-10 00 08

  En bra sökordsanalys är grunden till ett bra arbete med sökmotoroptimering. Målet med sökordsanalysen är att hitta sökord som är lönsamma oavsett vilken skala och budget det är på sökmotoroptimeringen.

  Vår erfarenhet är att det bästa sättet att hitta rätt sökord är att vi som byrå arbetar nära med dig som kund. Du kan dina produkter och dina kunder medan vi förstår sök. Att det är viktigt att få med bådas syn beror på att det finns många faktorer att ta med i beräkningen.

  Sökvolymen är det rimliga att starta med, hur många söker egentligen efter det tänkta sökordet? Nästa steg är hur långt sökaren kommit i konverteringstunneln, är han eller hon redo att köpa eller är det bara information som efterfrågas? Hur nära produkten ligger sökordet, är det exakt vad som säljs eller är det bara liknande?

  Det finns många fler sådana frågor att ställa och vi vill göra det tillsammans med dig. Mer om sökmotoroptimering från Brath.