Blogg & Insikter

Vi blev Årets Normbrytare 2016

Magnus Haglund, Stina Haglund, Peter Juneblad,  Anna-Karin Byström, Maria Bråth & Magnus Bråth på scenen på Företagarkvällen i Örnsköldsvik

Det är inte utan stolthet vi berättar att vi blev valda till Årets Normbrytare på Företagarkvällen. Vi arbetar inte aktivt för att bryta normer men det ligger i varje företagares intresse att utmana gränser.

Maria och jag har alltid strävat efter att förbättra vårt företag. Vi vill göra bättre ifrån oss än månaden innan, varje månad. Det är i våra ögon själva kärnan i företagande. Det kan säkert vara så att du inte håller med oss men det är så vi definierar entreprenörskap (ett ord som blivit något misshandlat de senaste åren).  Här ingår att vara en bättre ledare, en bättre företagare, en bättre människa och ett bättre företag. Här ingår också att vara en god kraft i världen, som om det vore särskilt lätt att bedöma.

Det här arbetet har gjort att vi igår fick ta emot utmärkelsen Årets Normbrytare på Företagarkvällen i Örnsköldsvik. Priset i sig är hedrande och något som naturligtvis gör oss glada. Även om vi gått hem tomhänta hade vi förstås, däremot, fortsatt arbetet. Vi gör det vi gör för att vi är övertygade om att det är bra. Det här är vad vi är.

Sökmotoroptimering är en ung bransch och vi är ett ungt företag. I januari 2013 öppnade vi på allvar dörrarna på det nya kontoret på Lasarettsgatan i Örnsköldsvik och de första anställda klev in på kontoret direkt efter nyårsfirandet. På den här korta tiden har vi gjort avtryck både i vår bransch och i vår stad. Utan att klappa oss själva på ryggen allt för mycket vill jag också mena att vi i världen satt en spotlight på kortare arbetsdagar. Man får tycka vad man vill om kortare arbetsdagar (det finns en uppsjö av åsikter kring det) men för oss fungerar det och med den mängd internationell press vi fått kan vi utan tvekan säga att det finns ett intresse.

Förutom våra arbetsdagar känner förstås många till vårt ställningstagande mot stängda gränser.

Har vi förlorat kunder på det? Det är jag övertygad om. 

Stort tack till Företagarkvällen, kommunen och Klöver Dam som tilldelat oss priset. Vi är stolta och tacksamma och vi hoppas att ni vill fortsätta stödja och uppmuntra oss. Särskilt tack till Magnus Haglund, Stina Haglund, Peter Juneblad och Anna-Karin Byström för ett bra arrangemang och ett värmande pris.

Bilden är tagen av Lotta Håkansson på Bohag och om du inte redan gjort det ska du ta en titt på hennes produkter.

 

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida

12 februari, 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *