Blogg & Insikter

Aaron Axelsson ny Head of SEO på Brath

Aaron AxelssonOm man vill vara bäst i branschen måste man omge sig med bra medarbetare. Vi är därför glada att kunna berätta att Brath rekryterat en av de allra mest välrenommerade svenska sökmotorkonsulterna till Head of SEO. Aaron Axelsson börjar i vår på vårt kontor i Stockholm.

Aaron Axelsson är välkänd inom sökmotoroptimering med bakgrund som sökmotorkonsult på Pineberry och Head of SEORock Intention. På Brath kommer han vara ansvarig för att starta Stockholmskontoret och för att höja kvaliteten på sökmotoroptimeringen ännu ett steg.

– Nu har vi redan Sveriges kanske främsta sökmotoroptimerare i vår grundare, Magnus Bråth, säger VD Maria Bråth, men det är alltid bra med ett par ögon till. Att vi dessutom får en starkare närvaro i Stockholm är förstås väldigt nyttigt då vi har gott om kunder där.

Aaron Axelsson och Magnus Bråth har redan tidigare arbetat tillsammans, i två olika konstellationer. En gemensam syn på SEO och samsyn när det gäller strategi och taktik kommer naturligt. Aaron rekryterades i starten in i branschen av Magnus och sedan dess har de båda varit väl kända som föregångare inom sökmotoroptimering.

– Brath har alltid haft för avsikt att vara bäst på sökmotoroptimering, fortsätter Maria Westling, då är det naturligt att man rekryterar de allra bästa det går att få tag på.

Webmaster