Blogg & Insikter

Föreläsningar om digital marknadsföring

Behöver ni lära er eller fördjupa kunskaperna om digital marknadsföring? Vi har precis förstärkt vårt team med Oskar som arbetar heltid med att lära ut.

Låt några av branschens mest välkända föreläsare utbilda er i digital marknadsföring. Boka ett frukost- eller lunchseminarie med Oskar Alm som är utbildningsansvarig på Brath eller gör en lite längre utbildning med någon av våra specialister.

Oskar Alm – digital marknadsföring

Oskar Alm föreläser om digital marknadsföring

Oskar Alm är utbildningsansvarig på Brath och lägger hela sin tid på att hjälpa företag komma igång med sin digitala marknadsföring. Oskar har jobbat inom SEO, SEM och andra digitala kanaler sedan 2004 och under senaste decenniet med att utbilda i ämnet. Boka in Oskar för ett seminarium i din stad. Här ser du honom berätta om hur du kan komma igång med marknadsföringen online.

Magnus Bråth – Sökmotoroptimering


Magnus Bråth föreläser om sökmotoroptimering och har tillsammans med branschkollegan Michael skrivit boken Guldläge på nätet – Sökmotoroptimering för alla. Här ser du Magnus tillsammans med Aaron prata om sociala medier och SEO.

Aaron Axelsson – Sökmotoroptimering

Aaron Axelsson - föreläser om sökmotoroptimering

Aaron Axelsson har jobbat med sökmotoroptimering sedan 2010 och har de senaste 6 åren varit Head of SEO, först på Malta sedan på Brath i både Stockholm och Örnsköldsvik. Han har bland annat hunnit med att semesterprata i radion och och att guida landsbyggare, en organisation som främjar landsbyggden, till att börja sälja online.

Thommy Ottinger – Google Ads

Thommy Ottinger är Head of Paid Media på Brath och har arbetat i branschen sedan 2001, först med organisk trafik, efter det med Google Ads. Det finns inte särskilt många med hans erfarenhet inom annonsering i sökmotorer och det är också han som byggt Braths framgångsrika modell för annonsering. Han har också tagit en selfie varje dag de senaste åren som du kan se ovan.

Maria Bråth – Digitalisering

Maria Bråth

Maria Bråth är VD på Brath och föreläser kanske oftast om kortare arbetsdagar men hjärtat finns kanske ännu hellre inom digitalisering. Hur kommer du till punkten där du kan börja sälja på nätet. Här ser du henne skriva på ett sponsringsavtal.

Boka en föreläsning

Om du är intresserad av en föreläsning med någon av ovanstående föreläsare vill vi att du kontaktar utbildning@brath.se

Magnus Bråth

Marknadschef & Grundare

Magnus är en av världens främsta sökmotorspecialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB. Läs mer om Magnus Bråth.

Magnus Bråths profilsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *