Blogg & Insikter

Föreläsningar om digital marknadsföring

Behöver ni lära er eller fördjupa kunskaperna om digital marknadsföring? Vi har precis förstärkt vårt team med Oskar som arbetar heltid med att lära ut.

Låt några av branschens mest välkända föreläsare utbilda er i digital marknadsföring, Magnus Bråth och Aaron Axelsson har båda arbetat med SEO internationellt i segment med riktig hög konkurrens. Idag gör de SEO på Brath och det finns nu en möjlighet att boka en föreläsning som kan lyfta er digitala marknadsföring.

Magnus Bråth


Magnus Bråth föreläser om sökmotoroptimering och har tillsammans med branschkollegan Michael skrivit boken Guldläge på nätet – Sökmotoroptimering för alla. Magnus har arbetat med SEO sedan 2005 bland annat på Malta och i Costa Rica. Idag driver han Brath och finns vanligtvis på plats i Örnsköldsvik.

Aaron Axelsson

Aaron Axelsson har jobbat med sökmotoroptimering sedan 2010 och har de senaste 6 åren varit Head of SEO, först på Malta sedan på Brath i både Stockholm och Örnsköldsvik. Han har bland annat hunnit med att semesterprata i radion och och att guida landsbyggare, en organisation som främjar landsbygden, till att börja sälja online.

 

Om du är intresserad av en föreläsning med någon av ovanstående föreläsare vill vi att du kontaktar info@brath.se

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *