Blogg & Insikter

Hjälpsamma e-handlare

 

När man bestämt sig eller nästan bestämt sig för att till sist starta en e-handel finns det naturligtvis tusentals frågor som behöver svar. Hur tusan får man svar på dem?

Vi tipsar sedan länge om forumet för e-handlare Ehandel.se. Det är ett oerhört bra ställe att börja på för den som vill lära sig mer om E-handel. På forumet finns ett ryktessystem, lite som betyg. Den som fått hjälp eller svar på en fråga kan ge tummen upp till den hjälpsamme e-handlare som tagit sig tid att svara på frågor, komma med råd eller på annat vis hjälpt. På så vis går det faktiskt att få ett ungefärligt mått på hur hjälpsamma vi är.

Vi tycker att hjälpsamhet ska lyftas fram och hyllas. Visst kanske det är så att det här inte är bästa sättet att ta fram vem som är mest hjälpsam, det kan mycket väl finnas andra som är lika hjälpsamma och det är förstås inte en tävling. Vad vi på Brath kan gå i god för är att det här är hjälpsamma människor på riktigt, från vad vi har sett. Därför vill vi lyfta fram dem.

Daniel Andersson

Daniel AnderssonDaniel Andersson är den som fått allra flest tummar upp på Ehandel.se. Daniel skräder inte ofta orden och det är något som går hem bland svenska E-handlare, rakt på sak och öppenhjärtigt ger han råd till nybörjare inom E-handel. Daniel tvekar inte att hjälpa någon snabbt komma igång eller för den sakens skull, säga till när det luktar som att någon försöker dra E-handlare vid näsan, något som händer med jämna mellanrum.

Bernt Bergkvist

Bernt BergkvistVi är förstås väldigt stolta över att ha en av de mest uppskattade e-handlarna här på Brath. Visst är det så att Bernt förtjänat det mesta av sitt goda rykte redan innan han började hos oss (det är väl ett väldigt gott skäl att anställa någon) men vi vill också vara hjälpsamma så Bernt passar väldigt bra i vårt team. Bernt har hjälpt E-handlare på Ehandel.se i åratal med att spara pengar på frakt eller räkna på Return on Investment.

Dan Nilsson

Dan NilssonInte helt oväntat hittar vi grundaren till Ehandel.se bland de mest uppskattade. . Förutom att ha startat Ehandel.se ligger Dan bakom (ensam eller med hjälp av andra) Roligaprylar.se, Fyndiq.se, Contentor AB och en rad andra projekt. På senare tid verkar det som att Dan har prioriterat sitt skägg vilket gör att vi är något osäkra på hur man bäst visar Dan uppskattning.

Richard Torsslow

Richard Torsslow Richard Torsslow är precis som de tidigare nämnda E-handlarna en ytterst hjälpsam person. Richard tillhandahåller raka enkla svar på allt från om man behöver konto hos Amazons nationella avdelningar för att momsen ska hanteras på rätt sätt till saker man behöver tänka på när man gör sökmotoroptimering. Richard driver Butik21 som hjälper till med bland annat stödstrumpor.

Per Nilsson

Per NilssonKnivsliparen Per Nilsson är näst på listan och den som får avsluta den här posten. Den ständigt hjälpsamme (och ständigt vakne?) slipmästaren Per Nilsson hjälper folk att få vassare knivar och att få ordning på sin E-handel. Per är en av de människor som förtjänar uppskattning tycker vi på Brath.

Till sist

Det finns förstås massor av andra hjälpsamma e-handlare där ute och vi har missat massor i listan, Joel, Katrin, Greger och många fler har gett oss goda råd och goda skratt. Oändligt långa listor blir lite sådär däremot så vi har valt att följa Ehandel.se och deras lista. Om du tycker att vi missat någon, ta och skriv en post du med, det är inte bara vi som kan visa uppskattning.

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida

18 januari, 2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *