Hjälpsamma ehandlare

Hjälpsam Ehandlare

När man bestämt sig eller nästan bestämt sig för att till sist starta en ehandel finns det naturligtvis tusentals frågor som behöver svar. Hur tusan får man svar på dem?

Vi tipsar sedan länge om forumet för ehandlare Ehandel.se. Det är ett oerhört bra ställe att börja på för den som vill lära sig mer om Ehandel. På forumet finns ett ryktessystem, lite som betyg. Den som fått hjälp eller svar på en fråga kan ge tummen upp till den hjälpsamme ehandlare som tagit sig tid att svara på frågor, komma med råd eller på annat vis hjälpt. På så vis går det faktiskt att få ett ungefärligt mått på hur hjälpsamma vi är.

Vi tycker att hjälpsamhet ska lyftas fram och hyllas. Visst kanske det är så att det här inte är bästa sättet att ta fram vem som är mest hjälpsam, det kan mycket väl finnas andra som är lika hjälpsamma och det är förstås inte en tävling. Vad vi på Brath kan gå i god för är att det här är hjälpsamma människor på riktigt, från vad vi har sett. Därför vill vi lyfta fram dem.

Daniel Andersson – Iphonebutiken

Daniel AnderssonDaniel Andersson är den som fått allra flest tummar upp på Ehandel.se. Daniel skräder inte ofta orden och det är något som går hem bland svenska Ehandlare, rakt på sak och öppenhjärtigt ger han råd till nybörjare inom Ehandel. Daniel tvekar inte att hjälpa någon snabbt komma igång eller för den sakens skull, säga till när det luktar som att någon försöker dra Ehandlare vid näsan, något som händer med jämna mellanrum. Vi tycker att Daniel är en av de ehandlare som förtjänar att hyllas, bästa sättet att göra det är kanske att ta en titt på prylarna i hans butik.

Bernt Bergkvist – Brath

Bernt BergkvistVi är förstås väldigt stolta över att ha en av de mest uppskattade ehandlarna här på Brath. Visst är det så att Bernt förtjänat det mesta av sitt goda rykte redan innan han började hos oss (det är väl ett väldigt gott skäl att anställa någon) men vi vill också vara hjälpsamma så Bernt passar väldigt bra i vårt team. Bernt har hjälpt Ehandlare på Ehandel.se i åratal med att spara pengar på frakt eller räkna på Return on Investment. Lite mer om Bernt hittar du här.

Dan Nilsson – Ehandel.se

Dan NilssonInte helt oväntat hittar vi grundaren till Ehandel.se bland de mest uppskattade. . Förutom att ha startat Ehandel.se ligger Dan bakom (ensam eller med hjälp av andra) Roligaprylar.se, Fyndiq.se, Contentor AB och en rad andra projekt. På senare tid verkar det som att Dan har prioriterat sitt skägg vilket gör att vi är något osäkra på hur man bäst visar Dan uppskattning, kanske är det att lägga sig i någon av de många intressanta eller roliga trådar han startat.

Richard Torsslow – Butik21

Richard Torsslow Richard Torsslow är precis som de tidigare nämnda Ehandlarna en ytterst hjälpsam person. Richard tillhandahåller raka enkla svar på allt från om man behöver konto hos Amazons nationella avdelningar för att momsen ska hanteras på rätt sätt till saker man behöver tänka på när man gör sökmotoroptimering. Richard driver Butik21 som hjälper till med bland annat stödstrumpor, så om du funderar på dina fötters hälsa ta en titt på butiken.

Per Nilsson – Slipverkstaden

Per NilssonKnivsliparen Per Nilsson är näst på listan och den som får avsluta den här posten. Den ständigt hjälpsamme (och ständigt vakne?) slipmästaren Per Nilsson hjälper folk att få vassare knivar och att få ordning på sin Ehandel. Per är en av de människor som förtjänar uppskattning tycker vi på Brath och precis som tidigare så tycker vi att det bästa sättet att visa den är att ta sig en funderare på om man inte skulle behöva något vassare knivar.

Till sist

Det finns förstås massor av andra hjälpsamma ehandlare där ute och vi har missat massor i listan, Joel, Katrin, Greger och många fler har gett oss goda råd och goda skratt. Oändligt långa listor blir lite sådär däremot så vi har valt att följa Ehandel.se och deras lista. Om du tycker att vi missat någon, ta och skriv en post du med, det är inte bara vi som kan visa uppskattning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *