Brath söker Senior SEO-specialist i Stockholm

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.

  Jag vill ha hjälp med

  Eller ring oss på 020-10 00 08

  Det är dags för att förstärka med ännu en senior sökmotoroptimerare. Har du några år i branschen och kan visa tidigare resultat, sök ett av branschens mest eftertraktade jobb.

  Du känner säkert redan till oss men vi skulle ändå vilja passa på att presentera oss. Vi har alltid arbetat för att leverera riktig kvalitet med en yrkesmässig stolthet. Vi tror att det här är något som du som kvalificerad sökmotoroptimerare kan uppskatta. Vi arbetar inte enligt den traditionella konsultrollen utan varje kund har en projektledare som håller ihop arbetet.

  Till sin hjälp har projektledaren sökmotoroptimerare och SEM-specialister. Den seniora sökmotoroptimeraren ansvarar för att den SEO som görs är av högsta kvalitet och har här både tekniker, juniorer och skribenter att använda sig av.

  I tjänsten ingår:

  • Viss kundkontakt – workshops, genomgångar eller när något behöver förklaras som är komplext. Då kliver en senior SEO in.
  • Kvalitetsansvar för den SEO som görs och de rapporter som lämnas.
  • Utbildning av medarbetare, både juniorer och medarbetare på andra avdelningar.

  Din bakgrund:

  • Du har jobbat ett antal år i branschen och kan visa på tidigare resultat.
  • Du bemästrar Googles olika verktyg likaväl som excel och andra bra hjälpmedel för SEO.
  • Du har god systemförståelse och har sett och arbetat med ett större antal sajter.
  • Du är bättre på vad du gör än dina medarbetare idag.

  Vi vill komma igång fort

  En stadig ström av nya intäkter gör att Brath behöver växa fort. Därför rekryterar vi löpande och om vi hittar någon som passar in hos oss tvekar vi inte. Se därför till att vara lite snabb om du är intresserad.

  Låter det här som att det passar?

  Låter det här som att det passar dig? Skicka ett mail till job@brath.se med CV och personligt brev så hör vi av oss. Ange ämnet Senior SEO.

  Se även andra lediga jobb hos Brath.