Sökes junior sökmotoroptimerare i Övik

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.

  Kontakta mig via

  Jag vill ha hjälp med

  Eller ring oss på 020-10 00 08

  Brath växer snabbt igen och nu letar vi efter dig som vill lära dig sökmotoroptimering av några av branschens allra bästa. 

  Brath är välkända inom branschen för den kvalitet vi har i arbetet. En av anledningarna till detta är de många yrkesskickliga medarbetare vi har på SEO-avdelningen. Vi letar efter dig som skulle vilja ingå i det teamet.

  Du behöver inte ha erfarenhet av SEO sedan tidigare men en god förståelse för internet betyder mycket. Vi ser gärna att du arbetat något år inom något annat, gärna internetrelaterat men det är inget krav.

  Om jobbet:

  En stor del av arbetet går ut på att bistå de seniora SEO-specialisterna med data, analys och undersökningar. Du får under tiden du arbetar lära dig mer om sökmotoroptimering som disciplin och du får tillgång till de verktyg du behöver för att utföra ditt jobb. Du har dessutom tillgång till handledare i form av en Senior SEO.

  Din bakgrund:

  • Du har en högskole- eller universitetsutbildning
  • Du har några års arbetslivserfarenhet
  • Du har god förståelse för hur internet fungerar
  • Du behärskar excel och andra verktyg som kan vara nyttiga på en arbetsplats
  • Du vill utvecklas och är beredd att jobba hårt för det.

  Om det låter intressant:

  Låter det här som att det skulle passa dig? Skicka ett mail med CV och personligt brev till job@brath.se, ange ämnet Junior SEO.

  Fler lediga jobb hos oss hittar du här.