Vi söker Senior SEM-specialist – placering i Stockholm

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.

  Kontakta mig via

  Jag vill ha hjälp med

  Eller ring oss på 020-10 00 08

  Med fokus på våra kunders resultat har vi byggt upp en av landets vassaste tjänster inom SEM. Nu behöver vi en ny Senior till teamet och tänker oss att det kan vara du.

  Brath som byrå är snabb och lättrörlig, vi tror på rak kommunikation och öppenhet genom hela organisationen. Dessutom sätter vi en stor ära i yrkesskicklighet. Du som under ett antal år levererat i Google Ads-konton och känner att du passar i en sådan miljö, sök vår tjänst som Senior SEM-specialist i Stockholm.

  Vad du kan få ut

  Här får du möjligheten att fortsätta utvecklas i en miljö där hantverket är viktigt. Du får jobba i en prisvinnande arbetsmiljö i vårt kontor på Kungsholmen, när situationen tillåter det. Du får ett stort mått av eget ansvar och möjlighet att arbeta på det sätt du tycker ger bäst resultat.

  Vad vi tror om dig

  Vi utgår från att du har stor erfarenhet inom SEM, främst Google Ads. Du hanterar alla Googles verktyg och annonsformat och du har en vilja att fortsätta bli vassare.

  • Du är strukturerad och ordningssam
  • Du förstår annonsering på djupet
  • Du sätter kundens resultat i första rummet

  Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

  Välkommen med din ansökan till job@brath.se. Urval och intervjuer sker löpande.

   Vad är Brath AB

  Brath är ett snabbväxande företag från Örnsköldsvik grundat av Magnus Bråth som 2013 utsågs av svenska sökmotoroptimerare till “Bäst i branschen” (Allehanda). Vi finns på två kontor, ett i Stockholm och ett i Örnsköldsvik. Vi erbjuder tjänster inom sökmotoroptimering och sökannonsering till företag inom hela landet. Om du är intresserad av mer läsning om oss finns lite pressklipp här.

  Fler lediga jobb hos Brath.