Blogg & Insikter

Nu växer vi och rekryterar – Gott nytt år

Brath går åter igen in i en tillväxtfas efter vad som varit bland det tuffaste vi gått igenom som företag. Vi har tagit oss ut på andra sidan och är nu starkare än någonsin däremot.

Du som följer bloggen vet att vi under förra året gick igenom en tuff period, jag har skrivit om det här. Med en stor spelkund som försvann, då de byggt upp en egen SEO-avdelning, i början på året, fick vi kämpa för att komma upp i samma omsättning igen. Den kampen har gjort oss ännu starkare i år och nu går vi in i en fas av snabbare rekrytering igen.

Vi söker seniorer både inom SEO och SEM och vi söker också juniorer. Vi letar efter större lokaler för vårt Stockholmskontor och vi ökar ansträngningarna när det gäller utveckling på i princip alla fronter.

En hel del utmärkelser 2016

Vi fick en hel del priser och utmärkelser under 2016, förmodligen för att det finns en del fördröjning i prisutdelandet. Alldeles senast kom vi topp tio på Almis Tillväxtliga i länet, för andra året i rad. Det blev en sjundeplats i år jämfört med en fjärdeplats året innan. Att växa topp tio i länet två år i rad är något vi själva ser som en stor prestation även om det inte handlar om förstaplatser. Maria blev nominerad till årets VD och även där gick vi tyvärr bet om förstaplatsen men att räknas som en av landets 5 skarpaste verkställande direktörer är inget att skämmas för. Vi fick utmärkelsen som Årets Normbrytare på Företagarkvällen och blev utsedda till Premier Partner av Google.

Nu är det dags att växa

Trots allt detta så kämpade vi alltså stenhårt och den riktiga belöningen kommer i år och nästa år, inte i form av priser utan i form av tillväxt. Om inget oväntat händer räknar vi med att växa riktigt snabbt och ska alltså hitta lokaler i Stockholm som gärna är 3 gånger större än de vi har idag. På Övikskontoret har vi fått ett muntligt löfte om utbyggnad när det behövs och det kontoret är redan klart större än det i Stockholm.

Därför letar vi efter riktigt vassa seniorer inom både sökmotoroptimering och sökannonsering. Vi har redan idag ett av landets allra mest namnkunniga team och vi vill lägga till ytterliggare specialister.

Kanske är det du som ska fira in det nya året hos oss?

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *