Blogg & Insikter

Om du vill gifta dig på Alla Hjärtans Dag

Blommor bukettDet gäller att vara ute i tid med sin sökmotoroptimering. Allt för många väntar för länge innan SEO-arbetet kommer igång och för att göra det tydligt har vi tagit fram en produkt som vi vet att ni kommer gilla.

Vi vet alla att det inte finns något bättre sätt att fria än att ta en position på hans eller hennes namn. Det visar både att du tagit din partner på allvar genom att lära dig både för- och efternamn (utantill) och det visar att du är beredd att arbeta hårt för att ni ska ha en framtid tillsammans.

Varför pratar vi om Alla Hjärtans Dag redan?

Är det inte tidigt att börja planera för Alla Hjärtans Dag redan i juni? Det är det kanske om du är som alla andra, vill du göra något alldeles speciellt är det precis rätt tid däremot. Sökmotoroptimering kräver nämligen tålamod, om du vill ranka på din älskades namn så måste du, som med all annan sökmotoroptimering, räkna på att det tar 6 månader. Det går förstås att göra snabbare men bara med ökad risk och vem tusan vill riska när det gäller resten av sitt liv?

Om du börjar optimera nu kan du räkna med en topplacering lagom till nyår, med rätt budskap där kan du säkra ett giftermål till Alla Hjärtans Dag i februari och då hinner festen planeras i 30 dagar åtminstone.

Vi kan fixa det åt dig

På julledigheten när din kära sitter och egogooglar (kom igen, alla gör det) så kan vi ordna så att det i sökresultatet står t ex: Men kom igen och fria någon gång! eller klassikern: Vill du gifta dig med mig?

Aaron Axelsson

Head of SEO / Vice VD

Aaron jobbar som Head of SEO på Brath sedan 2014 och ansvarar för kvaliteten på våra SEO-tjänster

Aaron Axelssons profilsida