Utvecklare (PHP) till Örnsköldsvik

Brath växer ständigt och nya mål skapar nya utmaningar. Vi söker därför en utvecklare till vårt kontor i Örnsköldsvik. Om du har PHP och MySQL i ryggsäcken och kanske en del Apache-vana så skulle vi vilja berätta varför du ska höra av dig till oss.

Brath är ett av regionens allra snabbast växande företag, vi har ökat från 4 till 18 personer på ungefär ett år. Vi är i absoluta framkant när det gäller sökmotoroptimering, som är ryggraden i företaget. Vi arbetar idag främst med sökmotoroptimering och pay per click. Vi har hög teknisk kompetens i företaget men saknar någon som kan ansvara för all den utveckling vi behöver, både back end, särskilt för ett större projekt vi arbetar nu men även en del front end i mindre satsningar. Om det låter som något som intresserar kanske vi kan passa på att berätta att vi är övertygade om att vi har de bästa villkoren för vår personal, 6 timmars arbetsdag är inte kärnan, det är bara ett symptom av hur vi ser på vår personal.

Meriterande om du kan

  • PHP
  • MySQL
  • Apache och server
  • CSS
  • WordPress

Det är viktigt att du vill ta ansvar för hela de projekt vi driver, framför allt i de inhouse-projekt där vi utvecklar vårt eget dagliga arbete. Vi ger gärna fria tyglar om du vill ha det.

Låter det intressant? Kontakta oss för mer information på job@brath.se

Fler lediga jobb hos Brath.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *