Vi hjälper dig att synas i Uppsala med SEO

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.

  Jag vill ha hjälp med

  Eller ring oss på 020-10 00 08

  Vi på Brath är en SEO-byrå som specialiserar oss på lokal, nationell och internationell SEO. Vår målsättning är att ge våra kunder de bästa förutsättningarna för att synas precis där era kunder finns, vare sig kunderna finns i Uppsala, eller på annan ort i Sverige eller utomlands. 

  Vi på Brath förespråkar enkelhet och vill lyfta fram att SEO inte är något som behöver vara krångligt bara för att det i vissa fall kan vara komplext. Vi fäster stor vikt vid att försöka göra saker så okrångliga som möjligt, så att du som kund förstår vad vi gör och tillsammans kan arbeta med oss för att nå våra gemensamma mål. Låter detta spännande? Läs vidare om hur vi arbetar med SEO och hur vi kan hjälpa företag som vill synas i Uppsala

  Lokal sökmotoroptimering i Uppsala

  Om du och ditt företag befinner sig i Uppsala eller har kunder som gör det, då kan lokal SEO vara något för dig. Vi hjälper dig att optimera din sajt för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt att synas på lokala sökningar i Uppsala.

  Låt oss säga att du ska starta ett företag där du ska sälja tjänster lokalt i Uppsala med omnejd. Då kan vi hjälpa dig att med din Google Business profil såväl som att vidga vyerna för med andra relevanta sökord som är värda att synas på.

  Besök oss eller vi besöker er i Uppsala

  Även om vi har vårt kontor i LRF medias lokaler på Kungsholmen i Stockholm så ligger Uppsala inom vårt upptagningsområde för fysiska möten. Detta innebär att vi ska kunna ta fysiska möten med våra kunder vid behov. Vårt kontor ligger cirka 55 minuter från oss till Uppsala centralstation, vilket gör det möjligt för oss att komma till dig, och vice versa om du vill besöka oss. Har ni ert företag utanför centrum, exempelvis i Gränby eller Eriksberg så kan resan ta lite längre tid. Kontakta oss gärna om personliga möten på plats är viktigt för dig. 

  Så arbetar vi på Brath 

  Den mesta av kommunikationen sker online men vi vill ändå kunna erbjuda det personliga mötet för vissa av kunderna som känner att de behöver detta. Vi har inga problem att ta oss från vårt kontor i Stockholm till Uppsala om det skulle vara så att ni önskar detta. Vi ser värdet i det fysiska mötet för att bygga starka relationer till våra kunder och Uppsala ligger endast en timme från vårt kontor vilket gör det fysiska mötet möjligt.

  Vår arbetsprocess

  • Uppstartsmöte
  • Strategi sätts
  • Sökordsanalys (OnPage SEO)
  • Teknisk analys (OnPage SEO)
  • Auktoritetsbygge (Off page SEO)
  • Rapportering
  • Sammanfattning av vår arbetsprocess

  tidslinje för SEO

  Varför välja Brath för er sökmotoroptimering i Uppsala

  Om du har läst så pass långt så att du läser dessa rader kan vi anta att du iallafall är lite nyfiken på oss och vår SEO-byrå. Är du ändå inte helt övertygad följer här några punkter som bättre kan beskriva hur ett samarbete med oss kan se ut och varför du ska kontakta oss för att göra sökmotoroptimering. 

  • Lång erfarenhet av SEO

  Brath är en SEO-byrå med över 10 år i branschen. Braths grundare, Magnus Bråth, har arbetat med SEO sedan 2005 och har ett starkt SEO-team bakom sig med mångårig erfarenhet av lokal, nationell och internationell sökmotoroptimering. 

  • Raka rör och tydlig kommunikation

  Vi må vara fåordiga i vårt norrländska sätt att arbeta men när vi säger något är det av vikt och vi kör alltid med raka rör. Vi tror att en tydlig och rak kommunikation är en grundförutsättning för ett bra samarbete som ger goda resultat.

  • Resultatinriktade

  Vi drivs av att leverera goda resultat till våra kunder och denna framgång är såklart vår framgång också.

  • Individuella SEO-lösningar

  Vi tar fram specifika SEO-strategier för varje enskild kund. Detta gör vi i kombination av vår kunskap inom sökmotoroptimering och målsättningen som du har med din sajt och företag.

  Kontakta Brath för hjälp med din SEO i Uppsala

  Om du känner att du vill veta mer om oss eller har frågor kring hur vi kan hjälpa dig med ditt SEO-arbete får du mer än gärna kontakta oss.