Blogg & Insikter

Dagens sökfråga är tillbaka! – Vi svarar på hur lång en titel bör vara nu för tiden

 

Äntligen är vi tillbaka! Dagens sökfråga har fått en liten uppfräschning i utseende, formatet är ändrat lite och Magnus är utbytt mot Maria. I det här klippet får du en liten presentation av oss som är med och vi svarar på frågan hur lång en titel egentligen borde vara nu för tiden.

Titlar. Det verkar vara ett av de element på en webbsida som skapar flest frågetecken för sajtägare. Hur de ska hanteras, hur mycket som behöver vara unikt, vad de ska innehålla, och inte minst; hur långa bör de vara. Eftersom Google ganska nyligen ändrat lite på hur de hanterar och presenterar titlar i sina sökresultat passar vi på att värma upp genom att prata om just hur många tecken du har på dig när du ska klämma in så mycket information som möjligt i din titel. Håll till godo!

Du kan titta på klippet här ovanför, eller på YouTube. Gå också gärna in på vår kanal och prenumerera för att inte missa något avsnitt.

Som alltid tycker vi det är roligast att svara på frågor från våra tittare, så har du en fråga, tveka inte att skicka gärna den till fraga@brath.se.

Aaron Axelsson

Head of SEO / Vice VD

Aaron jobbar som Head of SEO på Brath sedan 2014 och ansvarar för kvaliteten på våra SEO-tjänster

Aaron Axelssons profilsida

9 november, 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *