Få en egen SEO-konsult för ditt projekt

Behöver du en SEO-konsult? Kontakta oss idag

Är du i behov av någon som kan styra företags SEO-projekt? Låt våra specialister hjälpa dig! Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 48 timmar.

Men vad gör en SEO-konsult?

En av fördelarna när du blir kund hos Brath är att du får ett helt team som kan SEO. Det ingår alltid en SEO-konsult som säkerställer er SEO-strategi. Vi har flera seniora SEO-konsulter som tillsammans sitter på över 20 års erfarenhet av SEO. Din SEO-konsult är den som ansvarar för att ni får resultat! Det är också konsultens ansvar att ni ska förstå vad vi gör, varför vi ger de rekommendationer vi ger och vad som är planen framåt. Exakta arbetsuppgifter varierar från projekt till projekt, även från företag till företag.

En SEO-konsult från Brath tar alltså ansvar för alla delar av ert SEO-projekt.

Hos Brath kan ni förvänta er följande från er SEO-konsult:

✅ Rätt SEO-Strategi för att nå era mål

Vårt SEO team lägger fram en plan för att vi tillsammans ska nå de KPI: er eller mål som vi har kommit överens om. Strategin blir startskottet för samarbetet och visar tydligt var tid och resurser ska läggas för att nå resultat.

✅ On page SEO

Säkerställer att sajten är användarvänlig och följer Googles riktlinjer. Beroende på strategi kan fokus i analyserna ligga på tekniska aspekter eller sajtens innehåll (text, bild, video etcetera).

✅ Off page SEO

Din SEO konsult med team jobbar för att öka sajtens auktoritet och synlighet online.

✅ Utbildning

Ingen vill köpa en tjänst där allt är dolt i mörker – det är viktigt att ni får ett grepp om sökmotoroptimering och alla dess fördelar. Våra specialister finns till hands för att svara på frågor så att ni får bättre förståelse för SEO.

Oroa er inte, ni behöver inte blir SEO experter! Den delen sköter vi.

Vi sköter detaljerna och analyserna – men vi välkomnar alla funderingar så att ni förstår möjligheterna som SEO erbjuder.

Skräddarsydda lösningar för just er SEO

Vi är inte främmande för att ta oss an specialprojekt eller hitta nya lösningar framåt. Våra SEO-konsulter är vana vid snabba puckar och att anpassa arbetet för att passa kundens behov. Tveka inte att höra av dig!

 

    Jag vill ha hjälp med