Blogg & Insikter

God Jul och Gott Nytt År

Både kontoret i Stockholm och det i Örnsköldsvik har fått sig en kyss av riktigt vinterväder och julstämningen börjar krypa fram. Julkalendrarna hos E-handlarna går varma, tröttheten efter Black Friday har börjat försvinna ur kroppen. Alla jultecknen är på plats alltså.

Snön behöver sopas från utlastningen och Postnords chaufför har rimfrost i skägget. Screaming Frog värmer som vanligt på kontoret då datorerna går varma. Då vill vi på Brath passa på att önska God Jul till alla våra kunder, konkurrenter, prenumeranter, partners och han som läser av elmätaren. SEO- och SEM-branschen fortsätter ta steg framåt, många har även i år fått mycket större insikter kring hur en sökmotor fungerar och vi gläder oss extra att få vara en del av arbetet att utbilda den som är intresserad.

Jag är personligen glad i år åt att så många läst Guldläge på nätet, jag får nästan varje vecka kontakt med någon ny som uppskattat boken. Det är också extra glatt att så många börjat hitta till vår Youtube-kanal och jag uppskattar verkligen alla kommentarer, gilla-klick och prenumerationer. Det var väldigt nervöst för mig att ge mig ut i video-mediet trots lite försök för några år sedan. Utan den uppmuntran vi fått på kanalen hade det inte gått så här bra.

Det har varit ännu ett tungt år för många och det är min förhoppning om att världen ser lite ljusare ut i jul och under nästa år.

God Jul

 

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida