Blogg & Insikter

Nu kan du köpa Guldläge på nätet

Guldläge på nätet
Så ser Guldläge på nätet ut.

Idag går det att köpa vår bok om sökmotoroptimering. Det är en bok för dig som vill lära dig sökmotoroptimering och inga förkunskaper krävs.

Jag har redan tidigare skrivit om den och nu går den att köpa. Några e-handlare har tjuvstartat (jag tror att man inte fått den förrän nu även om man köpt den några dagar tidigare) och boken toppar faktiskt redan listan för Data/IT på CDON. Michael Wahlgren och jag som skrivit boken tillsammans har lagt ner oerhört mycket tid på att skapa en bok som inte bara berättar hur du gör sökmotoroptimering utan gör det på ett sätt som är lätt att ta till sig. Därför vill jag starkt rekommendera den om du är intresserad av att lära dig.

Vad säger de som läst den?

Ett antal utvalda sökmotoroptimerare har redan haft möjlighet att läsa boken och så här låter det i de två första recensionerna.

Andersivar.se

Det roliga är det att det kommer skrivas och länkas så in i absurdum, dels på grund av att boken faktiskt är riktigt bra för den målgrupp den riktar sig till, men även för att man förväntas skriva ett recension och länka till bokens webbplats när man har fått en bok skickad till sig. När du får den effekten då har du verkligen lyckats med sitt länkbete, så utöver att säga ”Grattis till en bra bok!” så ger jag Magnus och Michael en stor klapp på axeln och säger ”Grattis till nutidens mest lönsamma och genomtänkta länkbete!

E-handelstankar.se

För dig som precis ska börja med sökmotoroptimering eller är nybörjare inom SEO skulle jag säga att boken är ett måste! Du får egentligen allt om sökmotoroptimering förklarat på ett enkelt lättförståeligt sätt och du kan sätta igång direkt med att optimera din sajt med hjälp av boken.

Om du vill köpa boken

Boken finns till salu på ett antal olika ställen online och i butiker utanför nätet (bland annat Pocket Shop har jag fått höra). Här kan du hitta boken på nätet:

Aaron Axelsson

Head of SEO / Vice VD

Aaron jobbar som Head of SEO på Brath sedan 2014 och ansvarar för kvaliteten på våra SEO-tjänster

Aaron Axelssons profilsida