Blogg & Insikter

Guldläge på nätet – 4:e upplagan

Guldläge på nätet – Sökmotoroptimering för alla har varit slutsåld ett tag i butikerna. Det är jätteroligt att den säljer så bra, fler än 7000 sålda exemplar idag, men det är naturligtvis inte bra att den är slut. Därför har Michael och jag arbetat frenetiskt med att uppdatera den för 4:e upplagan som släpps idag.

När vi satte oss ner med första upplagan av Guldläge på nätet tänkte vi oss att det skulle vara en handbok vi kunde dela ut till nära och kära. En enkel ingång till SEO för den som ville komma igång. Vi såg inte framför oss att det skulle säljas 7000 ex och att den fortfarande skulle vara aktuell 2021. Efterfrågan fortsätter däremot starkt så då fogar vi oss och ser till att uppdatera för att kunna komma ut med en fjärde upplaga.

Guldläge på Nätet - Sökmotoroptimering för alla version 4

Det är en hel del nytt i boken, från 3:e upplagan har vi bland annat lagt till avsnitt om EAT och organisk shopping. Utöver de nya stycken som lagt till är det massor av små korrigeringar, från hur man klickar i ett sökresultat till röstsöks vara eller icke vara. Kortfattat kan man säga att om du har tredje upplagan kommer du känna igen en hel del men det finns nyheter utifrån hur Google eller sökbeteende förändrats. Har du däremot andra eller till och med första upplagan så är det i princip en ny bok.

Målsättningen har, som alltid, varit att vara en lätt väg in till SEO som vem som helst kan ta till sig. Boken är fortfarande inte så lång utan något man kan läsa på en kväll och vi är alltid noga med att förklara så att alla kan förstå.

I ögonblicket den här artikeln publiceras är boken inte till salu i de shoppar jag kontrollerat men under dagen ska den dyka upp. Här finns den till exempel för bevakning hos Bokus.

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *