Blogg & Insikter

Guldläge på nätet – Sökmotoroptimering för alla i ny upplaga

Guldläge på nätet - Sökmotoroptimering för alla, andra upplaganHela första upplagan såld, det var inte något jag och Michael väntade oss när vi bestämde oss för att skriva en bok om sökmotoroptimering. Guldläge på nätet – Sökmotoroptimering för alla såldes i en rasande takt och nu kommer andra upplagan, med en del uppdateringar du kommer gilla.

När Guldläge på nätet kom ut i butikerna den 7:e januari 2014 gick den snabbt upp på topplistorna hos onlinebokhandlarna, i kategorin Data/IT slogs vi om topplaceringarna hos alla de större onlinebokhandlarna redan från start. Vi fick oerhört bra recensioner, något som jag vet betydde mycket för både Michael och mig. Några exempel:

 

Det är förstås inte bara vi som ligger bakom bokens framgångar utan en stor del av äran ligger hos förlaget, då Kalla Kulor och nu deras avknoppning för affärslitteratur, Bullet Point Publishing. Därför behövde vi inte fundera länge när Hans-Olov Öberg, förlagschefen, hörde av sig och undrade om vi ville lägga lite extra krut på andra upplagan.

Michael och jag har uppdaterat en hel del av innehållet och lagt till sådant som efterfrågats. Bland annat har vi fyllt på delen med modeller för länkbygge, något som många velat se mer av. Vi har förstås tagit upp de förändringar som skett under året och ändrat där vi upplevt att det skett sådana förändringar att det var vettigt. Boken är, i mina ögon, bättre idag än den var när den kom ut 2014. Dessutom är den, för er som tycker om böcker, inbunden istället för danskt band.

Den 24:e augusti, nu på måndag, finns den ute i handeln och den går förstås att boka redan idag, till exempel hos CDON.

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *