Konst från Ångermanland – Braths lilla samling

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.

  Jag vill ha hjälp med

  Eller ring oss på 020-10 00 08

  Brath är en Ångermanländsk byrå. Trots att vi finns på flertalet platser i landet är det alltid i Ångermanland vi har vårt ursprung. Därför vill vi ha konst från Ångermanland på våra väggar.

  Ångermanland är ett speciellt landskap, med Höga Kusten, Nolaskogsmål och en bakgrund i någon sorts pionjäranda. De som flyttade hit och byggde sågverken och alla specialister som flyttade hit för att jobba i skogsnäringen gjorde det till ett hårt, kallt och tämligen öde landskap. Naturen däremot var storslagen och den som kunde överleva vinterkylan belönades med storslagna vyer, av hav och av berg. Brath är ett Ångermanländskt företag och vi vill fortsätta vara det. Därför har vi påbörjat en liten samling av konst, som får pryda våra kontor runt om i landet.

  Vi har valt att satsa uteslutande på mindre kända konstnärer från Ångermanland. Konstnärer som har framtiden framför sig och som vill framåt utan prestige. Vi tycker att det passar vårt företag bäst, vi tycker att vi också är sådana. Nedan hittar du en förteckning över de konstnärer vi hittills valt ut.

  Konstnärer från Ångermanland i vår samling