Vi söker Outreachmedarbetare till kontoret i Övik

Vi fortsätter att växa och söker nu fler till vårt örnsköldsvikskontor. Vi letar efter en Outreachmedarbetare. 

Outreach går ut på att kontakta bloggare och sajtägare för att få marknadsföra våra kunder på deras sajter. På Brath gör vi det i ganska stora mängder så vi behöver därför dig som är slängd med email och gillar att gasa på i högt tempo. Tjänsten kan vara ett bra steg in i stans snabbast växande företag och du behöver inte ha relevant erfarenhet. Arbetet sker på engelska i skrift och svenska.

Som du säkert vet har vi sex timmars arbetsdag på Brath, det i sig är inte en anledning att jobba hos oss, det är bara en effekt av att vi bryr oss om våra medarbetare. Det är å andra sidan en anledning, våra medarbetare ger företaget skyhöga betyg i alla medarbetarundersökningnar (du kan läsa om den utvärdering våra specialister gjort här). Det betyder å andra sidan inte att vi tar det lugnt, vi vill alla växa och det betyder att vi alla tar i.

Egenskaper vi gärna ser hos dig

Du är en lagspelare
Du är analytiskt lagd
Hanterar alla eventuella programvaror som kan dyka upp
Har en vettig universitetsutbildning
Vill lära dig en ny bransch
Vill utvecklas som medarbetare

Söka jobb hos Brath

Vi är noga med vår rekrytering på Brath. Därför är processen flera steg och för att du ska ha så goda möjligheter som möjligt ser vi gärna att du läser igenom vår guide till att söka jobb hos oss. Efter det tar vi tacksamt emot CV och personligt brev på job@brath.se