Blogg & Insikter

Därför ska du som specialist jobba hos oss

Precis som många andra inom SEO och SEM rekryterar vi ständigt fler specialister. Du som specialist på SEO eller SEM vet förstås att du är värdefull. Vi tänkte låta våra egna specialister ge dig anledningen varför du ska söka dig till Brath.

Varje år genomför vi en medarbetarundersökning. Resultatet av den är alltid upplyftande men det finns en sak som blir extra tydlig. Vi lägger stort fokus på att vi vill göra bra ifrån oss och det är något som uppskattas hos våra stjärnor på avdelningarna för SEM och SEO. Om du är en av dem som funderar på om du skulle trivas hos oss skulle vi vilja lyfta fram våra styrkor. Så här har våra specialister inom sök (idag 9 personer), tyckt:

Jag är stolt över företaget, 4,875

4,875

På en skala från 1-5 där 5 är högst har våra specialister svarat att de är 4,875 stolta över företaget. Vi tycker att vi har anledning att vara stolta över vilka vi är och vad vi gör och det är något som våra optimerare och våra annonsörer verkar hålla med om.

Jag trivs på min arbetsplats, 4,875

4,875

På samma skala från 1-5 har specialisterna på Brath gett snittbetyget 4,875 när vi undrar hur bra de trivs på sin arbetsplats. Du som är lite snabb att räkna ser att någon gett en fyra i betyg här, precis som under förra punkten. Det är något som vi kommer att arbeta med under året.

Jag gör mitt allra bästa, 4,875

4,875

Om man är stolt över det man gör och trivs med sin situation är det förstås lätt att göra sitt allra bästa. Kanske är det så att kausaliteten går åt andra hållet, det är också roligt att jobba när man vet att man presterar bra.

Min närmaste chef är bra, 4,625

4,625

På den här punkten har vi landat några fyror, inget sämre betyg. Det här är förstås fortfarande en siffra vi är stolta över men bara ungefär 4,5 av 5 är inget betyg vi är nöjda med. Flera av våra chefer är nya som chefer och det är något som vi i år beslutat arbeta extra med, kanske kan vi få till en femma jämnt nästa år.

Jag tycker att företaget står för något bra, 4,875

4,875

Vi är noga med vad vi är på Brath. Företaget är alla våra medarbetare och vi anstränger oss mycket för att alla ska dra åt samma håll. Fundera lite på din nuvarande arbetsplats, står ni för något du är stolt över?

Vi är intresserade av dig

Vi är Alltid intresserade av att höra från dig om du jobbat ett tag med SEO eller SEM och funderar på att byta arbetsplats. Vi har ett ständigt behov av att växa men det betyder förstås inte att vi inte är noga med vår rekrytering, det är ett antal steg som ska gås igenom och ett stort antal faktorer som ska stämma. Kanske är det just därför det fungerar så bra.

Ta en titt på vår karriärsida, där hittar du allt du behöver veta om du är intresserad av att jobba på Brath.

 

 

 

Magnus Bråth

VD

Magnus är en av världens mest välrenommerade SEO-specialister och arbetar främst med strategi och ledning på Brath AB.

Magnus Bråths profilsida

18 juni, 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *