SEO-jobb hos Brath, vi är alltid intresserade av att ta ett snack

Vill du ha hjälp?

Bra digital marknadsföring ger bevisat mätbar och hög avkastning. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom 48 timmar och berättar hur.

  Jag vill ha hjälp med

  Eller ring oss på 020-10 00 08

  Brath har alltid ett intresse av att prata med dig som kan SEO, även om vi inte alltid har ett SEO-jobb utannonserat. Om du är intresserad av ett jobb på en av Sveriges mest framåtsträvande byråer eller om du bara vill veta mer om oss så bjuder vi gärna på en lunch.

  Vi är mycket väl medvetna om att SEO-kompetenser kan se väldigt olika ut, långt ifrån alla kommer från en examen eller tidigare konsultjobb. Därför är vi alltid öppna för att prata med dig som kan SEO eller som bara har ett starkt intresse. Om du jobbar på en annan byrå, kämpar i motvind inhouse eller om du sitter i en källare och jagar positioner spelar ingen roll för oss. Vi känner igen SEO-kompetens och potential när vi ser den, till skillnad från så många andra.

  Om du vill prata SEO-jobb med oss så vill vi att du hör av dig, oavsett om du sett en platsannons som passar eller inte. Vi är alltid intresserade av dig. Lättast är kanske att slänga iväg ett mail till Magnus på job@brath.se eller ta kontakt via Twitter eller Linkedin.

  Vi är beredda att ta ett förutsättningslöst möte eller en lunch och vi tror att oavsett om vi bara snackar jobb eller SEO allmänt så kan det vara värt det.

  Andra jobb eller jobb där vi letar aktivt just nu hittar du här.